Annonce
Ugeavisen Vejle

Året der gik med butiksåbninger

Dampexperten åbnede i april. Arkivfoto: Lars Saugbjerg
Ugeavisen Vejle giver her et uddrag af de mange butikker og restaurationer, som åbnede i løbet af 2019.
Annonce

Vejle: Det kan være svært at holde styr på, for 2019 har været et travlt år, hvad angår butiks- og restaurantåbninger i Vejle-området. Ugeavisen har dog alligevel forsøgt at holde snor i, hvilke åbninger der har været skrevet om i løbet af året. Her er et udpluk af dem:

Optiker Frandsen

Fra årsskiftet åbnede Vejles nye optiker på Nørretorv. Helt ny var forretningen dog ikke, da den tidligere var en del af en anden lokal optiker, Hans Laursen.

Angelina Design Studio

Vejle har fået et nyt skrædderi i Vissinggade. Efter at have arbejdet i 15 år som skrædder, åbnede Angelina Bendtsen sin egen butik.

Kiosk Vejle

På Nørretorv bliver der satset på convenience food hos den nye kiosk, der åbnede i marts.

Nyt Syn Vejle

Endnu en optiker slog dørene op. Siden 1. april har folk kunnet handle hos Nyt Syn i Nørregade.

Dampexperten

I april åbnede Dampexperten i Nørrebrogade, hvor man kan handle e-cigaretter og tilbehør dertil.

Sushimania

2019 blev også året, hvor landets største sushikæde rykkede til Vejle, nærmere betegnet Rådhustorvet, hvor Sushimania slog dørene op den 30. april.

Huset No 10

Siden maj har handlende kunnet købe tøj i Huset No 10 i Torvegade. Butikken byder blandt andet på modetøj til børn og voksne.

Me Mother's Street Food

Det vietnamesiske køkken er flyttet ind i Latinerkvarteret på hjørnet af Dæmningen og Nørregade i lokalerne, hvor man tidligere kunne købe cheeseburgere og Big Macs. I stedet serveres der nu retter såsom dumplings og pho.

Børnenes Verden

Vi bevæger os udenfor midtbyen og hen til Pedersholm Allé, hvor børnetøjsbutikken Børnenes Verden åbnede i begyndelsen af august.

Vin med mere

For folk med smag for vin var der gode nyheder i begyndelsen af august, hvor Vin Med Mere åbnede i Paladspassagen. Butikken er en del af en kæde, der også tæller fysiske butikker i Kolding og Fredericia.

Heiny Boutique

5. oktober åbnede tøjbutikken Heiny Boutique i Søndergade. Butikken henvender sig til kvinder, som kan få alt fra sko, tøj og tasker.

Harritz

En anden tøjbutik, som er åbnet, er Harritz i Vindinggård Center, som åbnede den 17. oktober.

The Cat & Barrel

Ølentusiaster, som ønsker at gå på opdagelse, kunne fra den 25. oktober glæde sig over en ny bar. The Cat & Barrel er navnet på baren, der er beliggende på Dæmningen, hvor Hankatten tidligere holdt til.

Henry

Siden Henriette Linnebjerg i 2016 lukkede butikken Henrys i Jelling til i november hvor hun igen åbnede op - denne gang i Vissingsgade i Vejle - er Henrys blevet til Henry. Her kan kunder blandt andet købe blomster, planter og brugskunst.

Restaurant Lyst

I det ikoniske byggeri på havnen, Fjordenlyst, har Vejle fået en gastronisk restaurant, som kan rumme 28 gæster. Prismæssigt ligger Restaurant Lyst dog over de gennemsnitlige restaurantpriser. 2300 kroner koster menuen, som til gengæld også inkluderer 20 serveringer

Nails Gallery Salon

Har man brug for at smukkesere sine negle, kan det blandt andet gøres hos Nails Gallery Salon, som åbnede på førstesalen i Bryggen. Salonen er en del af en kæde, der tæller 10 butikker.

Hair State of Mind by Bonnie

Bag det lange navn gemmer sig en ny frisørsalon, som åbnede op på Gammelhavn. Salonen har specialiseret sig i blandt andet farvning af hår og festfrisurer og er både for mænd og kvinder.

Hos Me Mother's Street Food kan man gå på opdagelse i det vietnamesiske køkken. Arkivfoto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Børnenes Verden åbnede i august i den tidligere købmandsbutik på Pedersholm Allé. Arkivfoto: Mette Mørk
Åbningen af Restaurant Lyst i Fjordenhus har vakt stor opmærksomhed såvel lokalt som nationalt. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce