Annonce
Ugeavisen Vejle

Årets håndværker: Lokal elinstallatør snupper pris

Trekantens El-Teknik blev i 2018 et anpartsselskab, da Stig Madsen (til højre) og Jesper Warming slog sig sammen. I dag er der 20 medarbejdere i firmaet, der nu også har papir - og statuette - på at være landets bedste el-installatør i sin kategori. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Trekantens El Teknik ApS blev Årets El-installatør med 5-9 ansatte ved Anmeld-håndværker-ordningens kåring i København.
Annonce

Vejle: Spændingen steg i februar nogle volt hos elektrikerne i Trekantens El Teknik ApS, da det relativt unge Vejle-firma med filialer i Billund, Give og nu også Aarhus blev nomineret til finalen i den store prisuddeling Årets Håndværker 2020.

Da awardshowet grundet coronaen blev sendt online fra Cirkusbygningen i København 12. juni, så Trekantens El Teknik med hjemmefra, og her var der heldigvis så meget styr på amperen, at der ikke røg nogen sikringer.

Men taget var tæt på at lette, lyder det i en pressemeddelelse fra firmaet, der strøg til tops og tog titlen som Årets El-installatør i kategorien 5-9 medarbejdere.


Taget lettede næsten, da vi blev udråbt som vindere.

Jesper Pode Warming, medejer Trekantens El Teknik ApS


- Vi havde planlagt turen til København med overnatning for hele personalet, men det måtte laves om til et brag af en firmafest i hjemlige omgivelser med storskærm. Taget lettede næsten, da vi blev udråbt som vindere, siger den ene ejer, Jesper Pode Warming.

- Vi knokler hver dag for at yde en god service, så vi er naturligvis stolte over den anerkendelse, som ligger i denne statuette, tilføjer den anden ejer, glad Stig Madsen.

Med titlen følger desuden et diplom.

Annonce

Kunder giver karakter

Trekantens El Teknik ApS udvider konstant og åbner i disse dage en ny filial i Aarhus. Firmaet har i dag 20 ansatte, men når firmaet vandt titlen i kategorien 5-9 ansatte, skyldes det, at prisen uddeles på baggrund af kundeanmeldelser i 2019 - og firmaet lå i det tredje kvartal i 2019 i det interval.

Årets Håndværker hylder håndværksfirmaer inden for 24 fagkategorier, og finalisterne findes via anmeld-håndvaerker-ordningen, hvor kunder giver karakter for, om varen er i orden. Det er det private firma Bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og Årets Håndværker 2020, der blev afviklet for niende år i træk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

En grammofonpladekunstner

Ugeavisen Vejle

Julemarked på Søndertorv

Annonce