Annonce
Ugeavisen Vejle

Ældresagen fortsætter med at vokse lokalt

Det er blot to år siden, at kasserer Tage Jensen (til venstre) og formand Jens Jørgen Siersbæk (til højre) mødte op hjemme hos Hanne Funder Larsen og Carsten Møller Larsen for at overrække dem en gavekurv som symbol på, at de var medlem nummer 10.000 og 10.001 i Ældresagen Vejle-Jelling. Nu nærmer foreningen sig de 11.000 medlemmer. Foto: Ældresagen
Ældresagens lokalafdeling Vejle-Jelling, der med måneders forsinkelse holdt årsmøde på Domus, tæller nu 10.867 medlemmer.
Annonce

Vejle: Flere og flere vejlensere og Jelling-borgere melder sig ind i Ældresagen, som samtidig oplever en stigende interesse i at engagere sig i det frivillige arbejde.

Det er konklusionen på det udsatte årsmøde, som Ældresagens lokalafdeling Vejle-Jelling med flere måneders coronaforsinkelse gennemførte på Domus forleden.

Den genopblussede coronakrise satte også sit præg på fremmødet. Sidste år var 170 mødt op på Domus i marts, men det var mere end halveret denne gang med omkring 80 fremmødte.

Til gengæld kunne lokalafdelingens formand, Jens Jørgen Siersbæk, glæde sig over fremgang på andre parametre, idet medlemstallet stiger.

Annonce

Budskabet går ind hos de yngre

Lokalafdelingen tæller nu 10.867 medlemmer, hvilket er en stigning på 4,8 procent i forhold til sidste år.

- Flere af de nye medlemmer er omkring 50-årsalderen, og det er vi meget glade for, idet det viser, at vores budskab også går ind hos de ”yngre”, sagde Jens Jørgen Siersbæk i sin årsberetning.

Samtidig konstaterede han, at afdelingen nu har 128 aktive, frivillige hjælpere mod 81 sidste år.

Det skyldes blandt andet, at lokalafdelingen har sat flere nye aktiviteter i gang, så der nu er kommet kortspil, tryghedsopkald, kreativt værksted og senest tennis på programmet.

Annonce

Nye opgaver kræver flere hænder

- Vi er klar til at starte flere aktiviteter, men vi vil samtidig gerne have flere frivillige hænder til at løse opgaverne. Så kunne du tænke dig at starte en aktivitet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen, lød opfordringen fra lokalformanden.

Bestyrelsen ser det som sin opgave at sikre et højt serviceniveau inden for de områder, lokalafdelingen arbejder med. Det gælder besøgstjenesten, som tæller besøgsvenner og tryghedsopkald, generationsmøder og skolevenner på flere af de lokale skoler. It-virksomhed, motion, bisiddere, arrangementer på Domus, ture og rejser, hjemmesiden og nyhedsbreve.


Vi er klar til at starte flere aktiviteter, men vi vil samtidig gerne have flere frivillige hænder til at løse opgaverne.

Jens Jørgen Siersbæk, formand, Ældresagen Vejle-Jelling


Formanden fremhævede Ældresagen som en organisation, medlemmerne kan være stolte af.

- Ældresagen blander sig i alt inden for ældrepolitikken og vel at mærke på en positiv, sober og en god etisk måde og altid med det formål at gøre det bedste for den ældre del af befolkningen, sagde Jens Jørgen Siersbæk.

Ved et efterfølgende, konstituerende møde var der genvalg til formanden samt til næstformand Rita Arndt, kasserer Tage Jensen og sekretær Bitten Bjerre Buch.

Som nyvalgt indtræder Yrsa Eriksen som 1. suppleant, og hun får besøgstjenesten som sit hovedområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce