Annonce
Ugeavisen Vejle

109 plader Marabou smidt ud: Kilovis af slik destrueret efter kontrolbesøg hos kiosk

109 plader Marabou á 200 og 300 gram blev smidt ud, efter Fødevarestyrelsen aflagde Vestergade Kiosk et kontrolbesøg. Arkivfoto
Annonce

Vejle: En række søde sager - heriblandt 109 plader Marabou og 47 Mentos-trepakker - samt 15 poser Merrild-kaffe blev smidt ud og destrueret, da Fødevarestyrelsen aflagde Vestergade Kiosk et besøg den 11. juli.

Årsagen var, at kioskejer Jawhar Kaka Hussein ikke kunne dokumentere sporbarheden (hvor varerne i kiosken stammede fra, red.). Knap en måned tidligere - den 18. juni - var Fødevarestyrelsen på besøg, hvor de konstaterede den manglende dokumentation, og det var på baggrund af det besøg, at der blev lavet en opfølgende kontrol.

Foruden at miste se en masse varer, fik Jawhar Kaka Hussein, som overtog driften af kiosken 1. juni, også en bøde på 5.000 kroner ved besøget den 11. juli. Det skyldtes, at han ikke havde ansøgt om registrering af ejerskifte ved Fødevarestyrelsen, og dét punkt medførte en sur smiley.

Ifølge Jawhar Kaka Hussein havde han været i kontakt med banken ovenpå det første kontrolbesøg, men det hjalp ikke på dokumentationen for samtlige varer. Som konsekvens af det har kioskejeren derfor ryddet ud i, hvilke fødevarebutikker han køber varer fra, oplyser Jawhar Kaka Hussein.

- Alle fakturaerne er okay nu, siger han.

Nogle af varerne, der blev beslaglagt ved første kontrolbesøg, er igen kommet tilbage på hylderne, da sporbarheden kunne dokumenteres ved kontrolbesøget den 11. juli. Foruden sporbarheden af varer og virksomhedens manglende registrering blev rengøringen også kontrolleret dette besøg. Her var der imidlertid ingen anmærkninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Bredballe Kirke

Ugeavisen Vejle

Blueskoncert i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Ugeavisen Vejle

Et tæppe til de hjemløse

Annonce