Annonce
Ugeavisen Vejle

200 gik en tur med deres varehus

De 200 deltagere gik i godt en halv time, og turen gik blandt andet forbi boligbyggeriet Bølgen. Foto: Torben Holst

Føtex havde arrangeret en fin aftentur for sine kunder og vejlenserne. Turen var arrangeret i samarbejde med virksomheden "Gå mig glad".

Annonce

Vejle: Et ægtepar sidder på terrassen i deres lejlighed i Bølgen og kigger ud over fjorden.

Et par friske knægte svinger sig i redskaberne på toppen af roklubben, mens pigerne hopper i sjippetov. Fuglenes glade pip kan stadig høres bag børnenes legefulde stemmer denne dejlige majaften.

Kort forinden er 200 mennesker mødtes foran Føtex i Windfeld-Hansens gade. Nogle er kunder i varehuset på havnen, andre har bare hørt om varehusets gåtur. Det er både børn på forældres skuldre, unge kærestepar, modne ægtefolk og ældre hånd i hånd. Langt de fleste har vandresko på til anledningen.

Aftenturen var arrangeret af Mads Tode (til venstre) sammen med Heidi Henriksen (til højre), der begge arbejder som teamkoordinator i Føtex. I midten af billedet er det Hedi Møller, indehaver af "Gå mig glad", og Per Olesen, varehuschef i Føtex. Foto: Torben Holst
Annonce

Anderledes aften

Aftenturen er arrangeret af Mads Tode og Hedi Henriksen, der begge arbejder som teamkoordinator hos Føtex i Windfeld-Hansens Centret.

- Vi er overrasket over den flotte opbakning. Vi gør det her, fordi vi gerne vil give kunderne og vejlenserne en anderledes oplevelse end den, vi er vant til at give dem i butikken. En gratis gåtur fra sidst på eftermiddagen til først på aftenen. Vi hørte om foreningen "Gå mig glad", fordi andre af vores varehuse tidligere har arrangeret en gåtur, men vi havde bestemt ikke regnet med, at der kom 200, siger Mads Tode.

Som et farverigt menneskehav bevæger deltagerne sig ud på gåturen, udstyret med en flaske vand, frugt og energibar fra Føtex, ad Stormgade, videre ad Rødkildevej og ned til fjorden, forbi boligbyggeriet Bølgen og tilbage igen. Efter en halv times travetur i det flotte vejr, er deltagerne tilbage ved varehuset.

Efter gåturen blev der budt på frugt, kage og kaffe. Foto: Torben Holst
Annonce

Hygge og samvær

Her har Føtex dækket op. Med frugt og kaffe og kage til de af deltagerne, der har brug for lidt flere kalorier.

Der bliver hygget, grinet og snakket med sidemanden, som man først lige har mødt, fordi man var i lige god eller i lige ringe form og har gået side om side på den halve time lange gåtur.

Arrangementet blev holdt i samarbejde med "Gå mig glad".

- Det var et flot fremmøde, så flot, det også overraskede mig, siger Heidi Møller, der står bag virksomheden. Hun nævner, at der på begivenhedsopslaget på Facebook var 125, der ville deltage og 357, der var interesseret.

Heidi Møller gik den første tur i 2015, og efter sommerferien i 2016 sprang hun ud som selvstændig og har siden arrangeret mange "gå mig glad"-ture for firmaer.

- I Vejle mødte der også mange op med rollator, så mange, at vi gav dem en klapsalve. Det vigtigste for mig er ikke, at folk går med på hele turen, men så langt de kan, siger Heidi Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bare vi ikke er til grin

Annonce