Annonce
Ugeavisen Vejle

33 børn og voksen fik et skarpere blik for fremtiden

Divja Theivendran Sivapathan, Louis Nielsen, sørgede for at Michael Damborg kan gå fremtiden i møde med nye briller. Foto: Flemming Larsen
Louis Nielsens personale arbejdede gratis, da 33 børn og voksne, udsatte og sårbare, fik gratis to par gratis briller hver.
Annonce

Vejle: Man kunne se glæden i øjnene, da 17-årige Michael Damborg fra Uhrhøj torsdag aften fik to par nye briller. Et par læsebriller og et par briller til at se langt med.

- Det betyder rigtigt meget for mig. Jeg går på Rosborg Gymnasium, og nu kan jeg følge med i timerne ligesom mine jævnaldrende kammerater, siger Michael Damborg.

Det var hans mor, Laila Damborg, der henvendte sig til Louis Nielsen, da brilleforretningen efterlyste udsatte og sårbare til at få en gratis synstest og et sundhedstjek. Med fulgte og to par gratis briller.

- Det er et godt initiativ. Michael har brugt briller i tre år og trængte til nye. Men det har været svært økonomisk for os at klare, fortæller Laila Damborg, der er glad på sin søns vegne.

Midt i det hele kom der et par søde drillenisser forbi, og da de hørte om det gode initiativ, gik de straks igang med at underholde børnene.
Annonce

17 butikker gik med

Bag initiativet stod Anne Sofie Ricks, der fortæller, at man har hjulpet 33 mennesker med nye briller, heraf 19 børn og unge.

- De fleste af dem er blevet henvist til os af Julehjælpen, og så har vi også samarbejdet med Mødrehjælpen i Vejle om projektet, siger Anne Sofie Ricks.

Derudover deltog også 17 butikker i Vejle i velgørenhedsarrangementet, nemlig med goodiebags med alt fra skønhedsbehandlinger, klipninger, ansigtsbehandlinger til kaffe, vine og legetøj til børnene.

- Opbakningen har været helt fantastisk, siger Anne Sofie Ricks.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Ugeavisen Vejle

Et tæppe til de hjemløse

Annonce