Annonce
Ugeavisen Vejle

Afslappende vuggeviserejse på Vejle Bibliotek

Med alle sine skønne instrumenter skaber Julie Ben Semmane musik for de helt små, babyerne og deres barslende mødre eller fædre. PR-foto
Annonce

Vejle: At være på barsel er en gave, men det kan også være svært at finde overskuddet til blot at nyde et behageligt øjeblik med sin baby. Det overskud giver musikken.

Til babys første koncert tager musiker og forfatter Julie Ben Semmane familierne med på en times vuggeviserejse, hvor alle bare kan slappe af og nyde samværet til de bløde toner fra hendes sang og instrumenter. Babys første koncert spiller onsdag formiddag 25. november på Vejle Bibliotek.

Koncerten er skabt til babyer og deres barslende mødre eller fædre med danske vuggeviser fremført i arrangementer af Julie Ben Semmane.

- Sangerinden fra Det Jyske Musikkonservatorium tager babyer og deres forældre med på en beroligende musikalsk rejse med sin rolige stemme og smukke instrumenter - syngeskåle, windchimes, vandfald, fløjte og andre afslappende klanginstrumenter, hedder det i en pressemeddelelse.

Babys første koncert på Vejle Bibliotek onsdag 25. november klokken 10 til 11 er for forældre med børn fra 0 til otte måneder. Billet via vejlebib.dk.

/feldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Julemarked på Søndertorv

Annonce