Annonce
Ugeavisen Vejle

Agurk i baren: Få en gratis drink

Tag en agurk med som betalingsmiddel mellem klokken 16 og 17 på Conrads den 14. juni. PR Foto
Man skal ikke betale penge for sin gin og tonic, men derimod en agurk, når det er "World Cucumber Day" 14. juni.
Annonce

Vejle: Gin og tonic er gode kammerater. De seneste år har danskerne virkelig fået øjnene op for de mange forskellige varianter af den populære drink. De forskellige gin-mærker fylder godt op på barhylderne, så spiritusbranchen gør sig umage for at gøre opmærksom på bestemte producenter. Og når man markedsfører sig, er det godt at gøre sig nogle krumspring. Det formår blandt andre Hendrick's Gin, der hvert år markerer "World Cucumber Day", hvor der på en række restaurationer serveres gratis gin og tonic. I Vejle sker det i samarbejde med Conrads i Søndergade.

Her kan man fredag den 14. juni få en gratis gin og tonic, når blot man medbringer en agurk. Det er naturligvis ikke tilfældigt, at det lige er en agurk. Ifølge producenten spiller den aflange grøntsag nemlig en væsentlig rolle i destilleringen af de klare dråber.

Alle agurker kan bruges som betalingsmiddel hos Conrads. Både almindelige, drue-, skole- og asieagurker er gyldige fra klokken 16 til 17. Man kan kun købe én drink pr. person med sin agurkevaluta.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce