Annonce
Ugeavisen Vejle

Alt aflyst: Ingen sol om bord hos Carsten Bo

Carsten Bo Henriksen er aktuel med to nye numre i april. Men kommer han ud at præsentere dem? Det er bekymringen - sammen med en tømt kalender for foråret, hvilket han betegner som katastrofalt. Arkivfoto: Mette Mørk
Dansktop- og festmusiker Carsten Bo Henriksen, der bor i Skibet, har sin mest travle periode i marts, april og maj. Nu kigger han ud over en kalender med lutter aflyste arrangementer.
Annonce

Skibet: Der er hverken party eller solskin om bord hos den lokale dansktopmusiker Carsten Bo Henriksen for øjeblikket.

I slutningen af april skulle han have lanceret sit nye udspil, en "single" med to numre til download - "Party" og "Solskin om bord" - men nu aner han ikke, om han kommer ud at lancere dem i lokalradioerne og hos Danmarks Radio, som han havde håbet.

Uvisheden fortsætter også i kalenderen, der fremviser et hav af koncerter for familien Danmark i den kommende tid.

Men intet bliver til noget, frygter han.

- Alt er aflyst. Marts, april og maj er vores travleste måneder, og vi står og er lamslåede over det. Staten lukker vores arbejdsplads, og heldigvis ser det ud til, at vi får hjælp i form af den nye hjælpepakke. Men det er rigtigt mange penge, vi mister, fortæller en ærgerlig Carsten Bo Henriksen.

Alt er aflyst. Marts, april og maj er vores travleste måneder, og vi står og er lamslåede over det.

Carsten Bo Henriksen, professionel musiker

Annonce

Knude i maven

Han optræder dels solo under navnet "Carsten Bo", dels i duoen "Carsten Bo & Jon" sammen med eks-kollegaen fra Klaus & Servants, Jon Kjærran.

De skulle have foldet alle de glade revyviser, syng-med-sange og ørehængere ud i de danske festlokaler her i foråret, men nu er der slukket og lukket for musikken.

- Vi bruger netop den periode til at tjene ind til ferie og dårlige måneder. Vi skal hen til efteråret igen for at finde nye arrangementer. Det er jo indtægter, vi ikke bare skubber. Man kan ikke bare flytte arrangementet, der kan jo kun holdes et bestemt antal, og vi kan kun være ét sted ad gangen, pointerer Carsten Bo Henriksen, der godt kan mærke, at han er ramt af coronaindskrænkningerne.

- Ja, jeg har en ordentlig knude i maven. Selvfølgelig er det fuldt forståeligt, at man lukker alt ned, men det er hårdt for os musikere, erkender han.

- Vi optræder meget for ældre mennesker, på plejehjem og den slags, og derfor kan vi ikke rigtigt finde alternativer. Vi kommer til at tabe styrtende med penge, for vi har jo udgifter til vores anlæg, højttalere, guitarer, klaverer, lys, bilen, kreditforeningslån og så videre, siger den kunstneren, der som 11-årig indspillede sin første plade i 1976 og således har afviklet oceaner af glade koncerter igennem årene.

Nu er tonen blevet en noget anden, men han prøver alligevel at være en smule fortrøstningsfuld.

- Vi skal nok klare den. Jeg håber, at vi kommer igen på den anden side af krisen og står sammen og virkelig giver den gas. Hvis vi kommer ud at spille i maj og juni, så tror jeg, at vi klarer den, siger Carsten Bo Henriksen.

Carsten Bo Henriksen (t.v.) spillede til foreningsfester sammen med Klaus & Servants i mange år som keyboard- og basspiller. I 1990 fortsatte han i De 4 Esser, der var backing for både Birthe Kjær og Bjørn Tidmand. I dag optræder han solo eller som duo sammen med Jon Kjærran (t.h.). PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Ugeavisen Vejle

Et tæppe til de hjemløse

Annonce