Annonce
Ugeavisen Vejle

Autocentralen har skiftet gear: Nyt bilmærke er blevet godt modtaget

Lasse Dahl blev 1. januar hentet til Autocentralen i Vejle. Her er han salgsansvarlig for Seat og sportsmærket Cupra. Foto: Flemming Larsen
Autocentralens millionudvidelse har betydet, at man udover bilmærkerne Skoda og Volkswagen også er begyndt at forhandle Seat - blandt andet Seats sportsmærke Cubra.

Vejle: I disse uger er håndværkerne ved at lægge sidste hånd på million-udvidelsen af Autocentralen på Bugattivej i Vinding.

Siden udvidelsen af bilforretningen er det også blevet til et bilmærke mere, Seat, og især Seats sportsmærke Cupra, der netop er blevet et selvstændig brand.

- Kunderne har taget godt imod bilmærket Seat, det gælder især Seats sportsmærke Cubra. Sidstnævnte brand fås både som hybrid plug-in- og benzinudgaver, fortæller Lasse Dahl, der er salgsansvarlig for modellerne Seat og Cubra.

Benzin i blodet

Lasse Dahl er blevet hentet til bilforretningen i forbindelse med udvidelsen af bilmærker, efter at have været bilsælger i fem år, det seneste år i Fredericia.

Lasse Dahl er født med brændstof i blodet, og kunne en dag godt finde på at købe en Cubra Formentor med 310 hestekræfter- Foto: Flemming Larsen

Unge Dahl er født og opvokset i Skive, hvor han blev uddannet som mekaniker og sælger, og boede senere i Aalborg. I 2019 flyttede han til Fredericia, hvor han blev sælger.

1. januar i år blev han hentet til bilforretningen på Bugattivej.

- Jobbet som salgsansvarlig for et bilmærke hos Autocentralen i Vejle, er drømmejobbet. Selv om jeg er begyndt at vænne mig til hybrid plug-in, kan jeg selv fortsat godt lide, når biler har kant og motorlyd.


Jeg har aldrig lagt skjul på, at biler fylder meget - også i min fritid. Min kæreste, Emilie, interesserer sig endnu ikke så meget for biler, men det skal nok komme en dag.

Lasse Dahl, salgsansvarlig for Seat og sportsmærket Cupra.


- Det har både Seat og Cubra, og især sportsmærket. Her er der mulighed for at få netop denne type bil til en rimelig penge, siger den 25-årige bilsælger med et drenget smil på læben.

Cubra Formentor med 310 hestekræfter har både kant, hestekræfter - og ikke mindst lyd.

- Og så kan jeg godt lide bilens køreprogrammer, især når Cubra-logoet kommer frem på Formentors infotainment system, siger han.

Annonce

Tager til bilmesser

Det med benzin i blodet - og lyden af en rå motor - har bilsælgeren ikke fra fremmede.

- Min far er brugtvognsforhandler, det er herfra jeg har min store passion for biler. Jeg har altid skruet i brugte biler, men jeg vidste godt, at jeg en dag skulle sælge dem i stedet for at skrue i dem, siger Lasse Dahl, der klarer den daglige køretur fra Fredericia til Vejle i en Audi S5.

- Min næste bil kunne sagtens blive en Cubra Formentor, men det bliver ikke før der bliver råd til modellen med 310 hestekræfter, kommer det prompte fra bilsælgeren.

Selv kæresten, Emilie, der er frisør i Fredericia, har vænnet sig til Lasse Dahls interesse for biler.

- Jeg har aldrig lagt skjul på, at biler fylder meget - også i min fritid. Der skal her være plads til at tage til bilmesser i ind og udland. Emilie interesserer sig endnu ikke så meget for biler, men det skal nok komme en dag, mener Lasse Dahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Skyttehuset får livvagt

Annonce