Annonce
Ugeavisen Vejle

Ayman er oppe på lakridserne: Slikbutik får en bror på den anden side af vejen, men der skal være noget helt andet

Ayman Hassoun har lejet butikken på Nørretorv, hvor Kiosk tidligere havde til huse. Her skal der nu være esportscafé. Foto: Lars Saugbjerg
Ayman Hassoun, der har en slikbutik i Nørregade, åbner internetcafe på Nørretorv. Det er hans anden forretning i Vejle.

Vejle: Ayman Hassoun, der blandt andet er vant til at sælge super sure søstjerner, skumpandaer og lakridskringler, ser nu en forretning i også at drive en esportscafé i Vejle.

Det betyder, at slikbutikken Vingummi, som han ejer på en af Vejles markante hjørneejendomme - på hjørnet af Nørregade og Dæmningen, og som åbnede i begyndelsen af januar - får en bror: En esportsbutik, der åbner på den anden side af gaden, i de lokaler på Nørretorv, hvor kiosken "Kiosk" boede indtil den gik konkurs.

Som tidligere omtalt i avisen driver Ayman Hassoun foruden slikbutikken i Vejle også to slikbutikker i Aarhus, men det forhindrer ham ikke i fortsat at være oppe på lakridserne.

Annonce

Da han åbnede slikbutikken i Vejle, sagde han:

- Jeg har længe kigget på Vejle, og placeringen på gågaden er helt perfekt. Vejle har to gange fået titlen "Danmarks bedste handelsby". Det har også være med inde i mine overvejelser.

Ifølge avisens oplyser indrettes de godt 200 kvadratmeter som internetcafe, hvor der også vil være mulighed for at få serveret en sandwich - og noget til den søde tand i form af blandt andet slik.

Planen er, at den tidligere kiosk indrettes med superstærke gamer-maskiner, ligesom der også er tænkt på selve indretningen af lokalet, så det tiltaler gamere i alle aldersklasser.

Café nummer to

Med åbningen får Vejle sin anden esportscafé, idet der også ligger en cafe i Vestergade 16D, der er indrettet med 30 superstærke gamer-maskiner.

Avisen ville gerne have haft en kommentar fra Ayman Hassoun til, hvornår han åbner og hvilke åbningstiderne, cafeen får, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Ayman Hassoun har også en forretning på den anden side af vejen. Her driver han slikbutikken Vingummi. Foto: Lars Saugbjerg
Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendte erhvervsfolk har holdt på hemmelighed i flere måneder: Nu afslører de planerne om at give Vejle et varigt Tour de France-minde

Annonce
Ugeavisen Vejle

Fie har en dyster side i sig: Hendes krop har netop fået den 12. fortælling om det "mørke" i livet - 'Men jeg er stadig en smilende og mild kvinde'

Annonce
Ugeavisen Vejle

Se kortet over Vejles bedste strande: Her kan du bade i rent badevand

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE

Vejlensere har strikket over 10.000 gule lapper: Sådan skal de nu syes sammen til en gigantisk Tour de France-førertrøje

Ugeavisen Vejle

De græssende dyr hjælper naturen på vej

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Videnskab i børnehøjde

Ugeavisen Vejle

De har mere end 25 års erfaring med skønhed: Tager også mændene under kærlig behandling

Ugeavisen Vejle

Færre unge søger mod de gymnasiale uddannelser i Vejle: På ét gymnasium er rektor dog 'lettet og meget tilfreds'

Ugeavisen Vejle

En billig by- og pendlerbil: Hyundai Bayon er et frisk pust i gadebilledet

Ugeavisen Vejle

Ugens læserfoto: Vi maler byen gul

Ugeavisen Vejle

Vejle-restaurant i midtbyen er lukket: 'Jeg lavede danske mad, som mor ville have serveret den, men det var ikke nok'

Ugeavisen Vejle

Charlotte sagde sit job op og brød med kæresten: 'Nu gider jeg simpelthen ikke mere'

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Forårsstemning på Nørretorv

Annonce