Annonce
Ugeavisen Vejle

Bar klar til åbningsfest: Glæder mig til at snakke om øl

Karl Maynard glæder sig til at åbne op for The Cat & Barrel, hvor han med glæde vil snakke om øl med kunderne. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Fredag åbner Vejles nye ølbar, The Cat & Barrel på Dæmningen.

Vejle: Øldåser og flasker er så småt kommet på hylderne, og flere fustager er ankommet, så tørsten kan blive slukket, når Vejles nye ølbar, The Cat & Barrel, åbner fredag den 25. oktober.

Da ugeavisen tirsdag besøger baren på Dæmningen, hvor Hankatten tidligere holdt til, fylder byggerodet i lokalerne dog stadig, men ejer Karl Maynard maner til ro.

- Det her er næsten kun oprydning, siger han og griner.

For det har været hårde døgn på det seneste for barejeren. En ledning, der skal lede øllet gennem bygningen og til hanerne, har vakt problemer, men ellers er det gået planmæssigt frem.

- Det bliver klovnetid i de sidste dage op til åbningen, men vi er tilfredse, selvom der stadig er en masse ting, som skal sættes op på væggene, siger Karl Maynard, som ser frem til særligt én oplevelse.

- Jeg glæder mig til at sidde ned og snakke lidt med folk om øl, så det bliver fantastisk. Det er en ting, jeg mangler fra min hverdag nu, hvor jeg står i en byggeplads, siger han og peger ud i lokalet.

Der vil blive et bredt udvalg af øl på baren, der får 20 ølhaner og sælger øl fra blandt andet lokale bryghuse. Derudover vil der også være et udvalg af gin og tonic, whisky og rom, ligesom der løbende afholdes forskellige arrangementer såsom smagninger og foredrag på stedet.

Du kan læse mere om baren i artiklen her.

Foruden øl bliver der også mulighed for at smage gin og tonic, whisky og rom. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Kattene ved indgangen er klar til at tage imod besøgende på baren. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce