Annonce
Ugeavisen Vejle

Bare grin så tårerne triller

Der er stand up i Ungehuset Værket torsdag den 14. november. PR Foto
Ungehuset Værket etablerer deres egen comedy-scene. Det første arrangement finder sted torsdag den 14. november.
Annonce

Vejle: Verdens bedste medicin er en god latter. Og man behøver heldigvis ikke at være syg for at tage medicinen. Man kan godt forebygge. Når vi griner, frigiver kroppen endorfiner, som er kroppens lykkehormon og smertestiller. Og når vi griner, er der også en god chance for, at cortisolnivauet falder. Cortisol er et hormon, der forøger blodtryk og blodsukker.

Sagt med andre ord: Det er en rigtig dårlig idé at blive væk fra arrangementet "Open Mic Night" i Ungehuset Værket torsdag 14. november. Her er der nemlig mulighed for at få et godt grin.

- Efter lang tids planlægning og utallige møder, kan vi stolt præsentere det næste skridt inden for stand up scenen/miljøet her i Vejle. Vi kalder det Comedy Værket. Vi har startet vores egen comedy scene for at kunne biddrage med store grin for ingen penge - og være med til at skabe et stærkt comedy-miljø i byen, lyder det fra Ungehuset Værket.

De unge lover, at premiereaftenen byder på noget nyt og frisk. I det hele taget vil Comedy Værket løbende præsentere de bedste upcoming komikere/talenter.

Så med risiko for, at du forvrider kæben, tisser i bukserne eller ligefrem dør af grin, lyder opfordringen:

- Kom ind og hyg dig sammen med os, tag fat i nogle venner eller familie og vær med til at få et nyt initiativ op at stå.

Dørene åbner klokken 19 og showet begynder klokken 20. Aldersgruppen er 15 til 25 år.

Værket

Værket, Ved Vandværket 1, er et ungdoms- og kulturhus i Vejle Kommune. Huset åbnede i 2014.

Det er de unge selv, som driver huset, og afholder forskellige arrangementer. I huset er der blandt andet et kreativt rum, øvelokale, mødelokaler, sofa-stuer og ude/inde scene.

Åbningstider: Mandag til torsdag klokken 14 til 18. Fredag klokken 14 til 23.

Arrangementet Open Mic Night er den 14. november klokken 19. Gratis adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Ugeavisen Vejle

Blomster fra en glad dreng

Annonce