Annonce
Ugeavisen Vejle

Bent har fået leveret 50 Peugeot-biler

Autoforhandler Per Christensen, Henrik Christensen A/S, har gennem årene leveret 50 Peugeot-varebiler til Bent Olsen, indehaver af Artusbyg i Vejle: Foto: Flemming Larsen
Bent Olsen, indehaver af Artusbyg i Vejle, har gennem årene slidt godt et halvt hundrede varebiler op. Har lige fået syv nye varebiler, og valget af bilimportør handler om ordentlighed.
Annonce

Vejle: Det kører for Artusbyg i Vejle. Så godt at indehaveren af virksomheden, Bent Olsen, midt i coronakrisen har valgt at få leveret yderligere syv Peugeot-varebiler hos bilforretningen Henrik Christensen A/S. Og det er ikke tilfældigt, at Bent Olsen gennem årene har valgt at placere ordrene på nye firmabiler hos Per Christensen.

- Det er vigtigt, at vores firmabiler starter hver dag. Vi har som byggefirma ikke råd til at holde stille, og den serviceaftale, det kræver, har vi gennem årene været godt tilfredse med. Det handler om service og ordentlighed. Og det har vi fået hos Per, siger Bent Olsen.

Han nævner, at det udover tillid også handler om logistik.

- Vores firmaer ligger begge på Nørremarken. Så det gør det nemt, når vi skal aflevere en af vores biler til service, siger Bent Olsen.

Han har igennem årene fået leveret 50 Peugeot-varebiler af modellerne Boxer og Partner.

Annonce

Handler om tillid

Per Christensen, indehaver af Henrik Christensen A/S, siger, at det handler om tillid.

- Vi har gennem årene kunnet levere den service, Artusbyg og Bent har krævet. Gennem så mange års samarbejde, kender man også hinanden, det er måske i virkeligheden det vigtigste, siger autoforhandler Per Christensen.

Han nævner i den forbindelse, at Artusbyg og Henrik Christensen A/S har de samme værdier.

For Bent Olsen er det også vigtigt, at bilparken er forholdsvis ny.

- Udover at det er vigtigt, at medarbejderne kan komme ud til vores kunder, er firmabilerne også firmaets ansigt udadtil, siger Bent Olsen - mens han får overrakt bilnøglerne til de første tre biler af firmaets syv nye.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce