Annonce
Ugeavisen Vejle

Bestsellerforfatter taler i Bykirken

Den prisvindende forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky fortæller om sin trosrejse. PR-foto
Annonce

VEJLE: Kunstnere, som taler om tro, er der blevet flere og flere af de senere år, oplever bestsellerforfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky. Hun har blandt andet skrevet romanerne ”Forbandede yngel” og ”Smaragdsliberen” – førstnævnte modtog hun De Gyldne Laurbær for.

Derfor sagde hun også ja, da forlaget Eksistensen bad hende skrive en bog i deres serie kaldet ”Kristendommen ifølge …”. Riebnitzskys bidrag har fået titlen ”Tro i hverdagen” og er hendes beskrivelse af kristendommen, som hun ser den. Bogen er netop udkommet i andet oplag.

- Det er en personlig beretning og nogle refleksioner om min vej i livet, forklarer hun og understreger, at det ikke er særlig andægtigt, men tværtimod meget enkelt og ligetil.

Denne enkle og ligefremme oplevelse af kristendommen som hverdagstro fortæller Anne-Cathrine Riebnitzsky om ved en gudstjeneste i Bykirken søndag 27. september klokken 10.30.

- Kristendommen stiller i virkeligheden kun et spørgsmål: Var Jesus Guds søn? Hvis man tror, at Jesus er Guds søn, at Gud kom ned på jorden og gav sig til kende i formen Jesus, så er man en troende kristen, fastslår hun i en pressemeddelelse om arrangementet.

Gudstjenesten er åben for alle, og der er et særskilt program for børn undervejs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce