Annonce
Ugeavisen Vejle

Bilka dobler pant-penge til børn og unge

Varehuschef i Bilka Vejle, Tonny Drachmann Nielsen, ved en af pantautomaterne sammen med Susanne Clausen, formand for Broen Vejle. PR-foto
Annonce

Vejle: Hvis man gerne vil støtte Broen Vejle og dermed lokale børn og unge, kan man nu også gøre det ved at trykke på donationsknappen, når man har puttet sine pantflasker i automaten hos Bilka Vejle. Og Bilka Vejle lægger det tilsvarende beløb oveni.

Siden foråret har butikkens kunder kunnet donere deres pant til Broen Vejle gennem et tryk på pantknappen, og i foråret 2021 vil beløbet blive gjort op, og så fordobler Bilka donationen.

Det fortæller varehuset i en pressemeddelelse.

Pengene går herefter direkte til, at udsatte børn i Vejle Kommune kan blive en del af en sportsklub eller forening. Hos Broen Vejle er de glade for, at Bilka Vejle sammen med kunderne valgte dem som modtager af donationen.

- Vi er altid dybt taknemmelige. Vi hjælper lige nu 550 trængte, ensomme eller udsatte børn i Vejle Kommune med at betale kontingenter til foreningslivet. Og vi ved, at det gør en kæmpe forskel, siger Susanne Clausen, der er formand for Broen Vejle. /jorha

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blomster fra en glad dreng

Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce