Annonce
Ugeavisen Vejle

Bilka i Vejle sejrede igen-igen

- Det er virkelig et flot resultat, der er leveret af nogle rigtig gode og passionerede medarbejdere, lyder det fra Tonny Drachmann, der er varehuschef i Bilka Vejle. Arkivfoto

For tredje år i træk er Bilka i Vejle kåret som Danmarks bedste hypermarked - og det bliver fejret 8. februar.

Annonce

Vejle: Det blev et flot hattrick til Bilka Vejle, da de forleden tog titlen og pokalen hjem som Danmarks bedste hypermarked for tredje år i streg.

Fredag 8. februar fejres det i butikken, både bag "kulisserne" og i selve forretningen. Bilka regionschef Jacob Fejerskov overrækker officielt pokalen. Der vil blive spillet musik, danset og skudt konfettirør af. Derudover fejres medarbejderne i kantinen dagen igennem, med både morgenmad, frokost og aftensmad.

"Årets Hypermarked" er en intern konkurrence mellem alle landets Bilka-hypermarkeder. Hele året igennem er de enkelte hypermarkeder løbende blevet bedømt på 14 forskellige parametre indenfor salg, drift, medarbejdere og kundetilfredshed.

- Det er virkelig et flot resultat, der er leveret af nogle rigtig gode og passionerede medarbejdere, lyder det fra Tonny Drachmann, der er varehuschef i Bilka Vejle.

- Igennem hele året har vi arbejdet målrettet for at skabe den bedste mulige oplevelse for vores kunder - og den bedst mulige arbejdsplads for hinanden. Det er den daglige indsats fra alle i varehuset, der tæller, og det er derfor også den, vi skal fejre, tilføjer Tonny Drachmann.

Annonce

Fest for medarbejderne

Med sejren følger en fest for alle medarbejdere, et arrangement for lederne og en pokal til samlingen i kantinen.

- Medarbejderfesten holder vi nok i påsken, hvor der er sammenhængende lukkedage. Så kan vi få flest medarbejdere med. Vi er omkring 500, og sidste år deltog 350, fortæller Tonny Drachmann.

Undervejs i den interne konkurrence har medarbejderne i alle landets Bilka-hypermarkeder kunne følge med på et scoreboard i kantinen, ligesom der hver måned er blevet kåret et "Månedens Hypermarked" - en titel som Bilka Vejle har vundet 10 ud af 12 gange.

- Vi har gjort os umage med både at anerkende de ting, der går godt, men også være ærlige overfor hinanden med, hvordan vi kan arbejde bedre i dag, end vi gjorde i går. Det vil vi fortsætte med i 2019, så vi forhåbentlig kan blive ved med at være på toppen af podiet, siger Tonny Drachmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce