Annonce
Ugeavisen Vejle

Bliv testet i sadlen: Ny butik i Vejle tilpasser jernhesten

Det er kæresteparret Litta Lauth og John Drejer Rasmussen, der står bag Smart Bikefit på Koldingvej 150 A. Foto: Flemming Larsen
Smart Bikefit er navnet på en ny butik, der åbner i denne uge på Koldingvej 150 A. Henvender sig til alle, der kan lide at sidde ordentligt i en sadlen - og især entusiasterne.

Vejle: Det handler om en optimal indstilling af cyklen - at øge komforten, ydeevnen og reducere skaderne ved at cykle. Alt sammen noget, der i sidste ende skal være med til, at  cykeloplevelsen bliver større.

Vejle har fået sin første  Smart Bikefit-butik, og ifølge indehaverne, kæresteparret John Drejer Rasmussen og Litta Lauth, handler bikefit om teknologi og nytænkning.

Stor erfaring

De har begge en solid erfaringen inden for cykelsporten.

John Drejer Rasmussen er uddannet massør, og har mange års erfaring inden for dette felt. Han er ligeledes uddannet bikefitter og har arbejdet med bikefit siden 2016, nemlig efter ti år som aktiv cykelrytter, hvor han deltog i mange motionsløb herhjemme, ligesom han også har været på en del cykelrejser i udlandet.

Hos Smart Bikefit i  Vejle er der mulighed for at blive målt og scannet. Derefter kan man cykle afsted på en cykel, der passer til ens holdning og krop. PR.foto

Rundt om Smart Bike-projektet

Smart Bikefit-butikken åbner på Koldingvej 150 A.

Ud over at sætte sig i sadlen, kan man købe et bredt udvalg af udstyr, der relaterer til bikefit.

Litta Lauth og John Drejer Rasmussen  tager allerede nu imod bookninger via deres hjemmeside.

Smart Bikefit arbejder med forskellige prisklasser efter behov. Og har du mere end én cykel – er der her en besparelse at hente. Se mere her: https://smartbikefit.dk/priser-bikefit/

Butikken forventes at åbne i slutningen af denne uge.

Kæresten, Litta Lauth, blev bidt af "cykel"- kulturen i 2017, og har siden cyklet næsten dagligt – alene og i klubber.


Vi henvender os både til den almindelige cyklist og til entusiasten. Inden bikefittet indtastes kundes skadeshistorik og ens andre skavanker, som der så tages højde for.

John Drejer Rasmussen, indehaver af Smart Bikefit-butikken


- Da vi begge nyder at sidde i sadlen, vel at mærke hvis cyklen passer til én, var det oplagt at vi en dag skulle arbejde sammen. Gøre vores livsstil til vores arbejde: Det blev til Smart Bike-projektet, forklarer John Drejer Rasmussen.

Annonce

Cykel og ejer skal passe sammen

At få lavet et bikefit handler om at få rytter og cykel til at passe bedst muligt sammen, få den største kraftoverførsel på den mest aerodynamiske og komfortable måde samt selvfølgelig at undgå skader.

- Vi henvender os både til den almindelige cyklist og til entusiasten. Inden bikefittet indtastes kundes skadeshistorik og ens andre skavanker, som der så tages højde for, forklarer John Drejer Rasmussen.

Computerens database indeholder over 20.000 bikefitreferencer og over 10.000  komponenter (sadler, styr og cykler).

Systemet starter med at 3D scanne kundens krop for alle relevante mål, hvorefter kunden sætter sig op på cyklen.

- Når kunden sidder i sadlen, tager vi hul på de sidste justeringen, scanner og måler, mens styr og saddel justeres indtil kunden sidder optimalt, siger John Drejer Rasmussen.

Bikefittet afsluttes med, at smartbiken i butikken spytter en  rapport ud med blandt andet bedste cykelforslag, bedste saddel, bedste styr og pedaler til kunden.

- På den måde kommer vi frem til det bedste mål for kunden, siger John Drejer Rasmussen, der kalder Vejles nye Smart Bikefit-butik nytænkning og en revolution inden for bikefitting.

I begyndelsen vil den nye Smart Bikefit-butik holde åbent efter behov. Herefter forventes åbningstiderne at blive fra klokken 9 til klokken 19 på hverdagen, og i weekenderne efter aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce