Annonce
Ugeavisen Vejle

Bo og Tomas har af egen lomme brugt en halv million på underholdning: Klar til fire fede koncerter i Vejle Midtpunkt, og du kan opleve disse navne

Tomas Kjær Andersen, t.h., fra Bo-To Ejendomme, der ejer Vejle Midtpunkt, har af egen lomme brugt en halv million kroner på sommerkoncerter sammen med sin kompagnon Bo Svenningsen.  De arrangerer koncerterne sammen med Bjarne Rask fra Bygningen. Foto: Flemming Larsen
Bo-To Ejendomme og Bygningen har brugt en halv million kroner på sommerunderholdning i Vejle Midtpunkt, siden Souvenirs gik på scenen. Nu fyrer de igen 100.000 kroner af på fire koncerter.

Vejle: Godt 500.000 kroner. Det svarer til 100.000 kr. per år i de fem år, ejerne af Vejle Midtpunkt, Bo-To Ejendomme, og Bygningen har arrangeret sommerkoncerter. Og i år bliver ingen undtagelse. Tværtimod.

- Vi har modtaget mange henvendelser om, hvornår vores sommerkoncerter kommer tilbage. Det har ikke været manglende vilje fra vores side. En pandemi har stået i vejen. Og nu glæder vi os bare til, at kunstnerne kan træde op på vores nye scene. Der har ikke været holdt koncerter i 2020 og 2021, siger Tomas Kjær Andersen, der sammen med sin kompagnon, Bo Svenningsen, også investerede et stort beløb i at give mere plads til sommerkoncerterne.

- Vi fjernede rækværket over åen; det fyldte nemlig alt for meget. Og for at vores koncertgæster og gæsterne til de mange spisesteder ikke har skullet træde ved siden af og falde i åen, er der blevet monteret to jernrammer med glas. Samtidig er der blevet monteret lys, så man fortsat kan nyde åens løb, forklarer Tomas Kjær Andersen.

Annonce
Dette band, Den grimmeste mand i Byen, med festivalleder Lars "Charlie" Mortensen længst til venstre leverer sommerkoncerten i Vejle Midtpunkt 24.juni. Foto: Frank Nielsen

Siden det vejlensiske ejendomsselskab Bo-To Ejendomme købte Vejle Midtpunkt i 2016, har ejerne, Bo Svenningsen og Tomas Kjær Andersen, bestræbt sig på at skabe kunst og kultur til gavn for vejlenserne og de mange besøgende i Vejle.

Her er koncerterne

3. juni
Sahra da Silva indtager scenen med humor og indtagende outfits, og synger med en overlegen autoritet og elegance, uanset om det er klassisk soul, rå Chicagoblues, fræk funk, stemningsfuld gospel, eller sofistikeret jazz. Hun er københavner ind til benet, og fræk som en slagterhund.

10. juni
ISSE lefler ikke for tidens trends, men skriver gribende og iørefaldende sange, der bevæger sig gnidningsløst mellem både pop, rock og folk. Ofte med en lyd, der vækker mindelser fra de glade 80’ere, og de mange ikoniske danske sangerinder fra den tid.

17. juni
Billybobbers gør det muligt at genopleve rockens barndom i 50’erne, uforglemmelige sange af Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Cash, Roy Orbison, Little Richard, Chuck Berry og Buddy Holly, serveret i et autentisk og nærværende sceneshow.

24. juni

Den Grimmeste Mand I Byen består af fire bedagede umodne mænd, hvoraf de tre har en fortid hos bl.a Lars Lilholt og Poul Krebs mfl, mens den sidste - ’Charlie’, er leder af Jelling Musikfestival. Sammen spiller de sange, som du troede du havde glemt, nemlig fra 40’erne, 50’erne, 60’erne, og 70’erne.

Sangerinden ISSE kommer til Vejle med 80'er inspireret pop. PR-foto

Vores måde at sige tak

- Koncerterne er arrangeret i samarbejde med Bygningen, og masser af mennesker er mødt op og har haft en hyggelig eftermiddag sammen, så det genoptager vi nu - og det selv om det indtil videre har kostet os en halv million kroner. Sådan siger vi tak til lejerne for, at de passer godt på Vejle Midtpunkt, siger Tomas Kjær Andersen.

Sahra da Silva kommer 3. juni til Vejle, hvor hun synger svedig blues og soul, når hun som sommerens første kunstner indvier den nye scenen i Vejle Midtpunkt. PR-foto

Han nævner, at man i år regner med at fyre 100.000 kroner af på sommerkoncerterne.

- Vi har i år valgt at holde fire koncerter i juni, fredag 3., fredag 10., fredag 17., og fredag 24. juni. Hver fredag eftermiddag i juni måned, vil der således igen være et varieret udbud af festlig og folkelig livemusik.

- Perfekt til at afslutte en hård arbejdsuge, eller til at forsøde en feriedag for en tilrejsende turist, mens der nydes en kølig øl under de farverige paraplyer: Fra svedig blues og soul fra københavnske Sahra da Silva, original 80’er inspireret pop fra sangerinden ISSE, Rockabilly klassikere fra ’50’erne med Billybobers, og en kavalkade af danske ’syng med sange’, fra Larsen, Krebs, Lilholt og Madsen, autentisk leveret af bandet med det smukke navn 'Den Grimmeste Mand I Byen', fortæller Tomas Kjær Andersen, der nævner, at koncerterne igen finder sted under navnet FredagsLive.

Rockabilly Klassikere fra ’50’erne leveres af Billybobers. PR-foto
Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendte erhvervsfolk har holdt på hemmelighed i flere måneder: Nu afslører de planerne om at give Vejle et varigt Tour de France-minde

Annonce
Ugeavisen Vejle

Fie har en dyster side i sig: Hendes krop har netop fået den 12. fortælling om det "mørke" i livet - 'Men jeg er stadig en smilende og mild kvinde'

Annonce
Ugeavisen Vejle

Se kortet over Vejles bedste strande: Her kan du bade i rent badevand

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE

Vejlensere har strikket over 10.000 gule lapper: Sådan skal de nu syes sammen til en gigantisk Tour de France-førertrøje

Ugeavisen Vejle

De græssende dyr hjælper naturen på vej

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Videnskab i børnehøjde

Ugeavisen Vejle

De har mere end 25 års erfaring med skønhed: Tager også mændene under kærlig behandling

Ugeavisen Vejle

Færre unge søger mod de gymnasiale uddannelser i Vejle: På ét gymnasium er rektor dog 'lettet og meget tilfreds'

Ugeavisen Vejle

En billig by- og pendlerbil: Hyundai Bayon er et frisk pust i gadebilledet

Ugeavisen Vejle

Ugens læserfoto: Vi maler byen gul

Ugeavisen Vejle

Vejle-restaurant i midtbyen er lukket: 'Jeg lavede danske mad, som mor ville have serveret den, men det var ikke nok'

Ugeavisen Vejle

Charlotte sagde sit job op og brød med kæresten: 'Nu gider jeg simpelthen ikke mere'

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Forårsstemning på Nørretorv

Annonce