Annonce
Ugeavisen Vejle

Bo Stief åbner dørene for kulturmøde på Brandbjerg Højskole

Bo Stief arrangerede en lignende koncert for to år siden på Brandbjerg Højskole. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Jelling: Brandbjerg Højskole inviterer til en musikalsk aften 21. januar for både asylansøgere i nærområdet og lokale, som har lyst til at være medværter for en aften.

Den verdensberømte jazzmusiker Bo Stief, som også er en god ven af højskolen, er initiativtager til arrangementet, hvor målet er at skabe nye relationer på tværs af kulturer og samle folk om musikken. Højskolen byder på aftenkaffe og fortælling, og Bo Stief spiller musik. - Musikken bygger bro mellem mennesker og virker som en ventil, der åbner for nogle ting i vores liv, som ellers ikke bliver stimuleret. Jeg fik lyst til at bruge det, jeg kan, og det er musikken, siger Bo Stief i en pressemeddelelse. Det rekordstore lange kursus på højskolen med flere end 100 unge højskoleelever deltager også i aftenen. Det at deltage i kulturmødet – og gæster fra lokalområdet er velkomne til at bidrage med en kage eller andet, der kan nydes i det gode selskab, lyder det fra højskolen. Kulturmødet starter kl. 19.30 på Brandbjerg Højskole.

73-årige Bo Stief har spillet professionelt i 50 år. I årenes løb har bassisten blandt andet optrådt med stjerner som Miles Davis, Dexter Gordon, Ben Webster, Stan Getz og Toot Thielemann. På hjemmebane har han bidraget med sin kunnen på både kontrabassen og den femstrengede elektriske bas til kunstnere som Sanne Salomonsen (som han var gift med i fem år), Sebastian, Søs Fenger og sønnen Bobo Moreno. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce