Annonce
Ugeavisen Vejle

Bo-To er kommet på vinflaske: Vinkastellet er en onlinebaseret vinhandel

Vinkastellet har ansat Joanna Paulina Nawrocka til at tage sig af det administrative, blandt andet at få sendt vinen af sted. Foto: Flemming Larsen
Ejerne af Bo-To Ejendomme i Vejle har åbnet en onlinebaseret vinhandel. Vinkastellet satser kun på kvalitetsvine, og på vine fra vingårde med eksklusivaftaler.
Annonce

Vejle: Vinkastellet er navnet på en ny onlinebaseret vinhandel med base i Vejle. Bag vinfirmaet står Tomas Kjær Andersen og Bo Sveningsen, der også står bag det vejlensiske ejendomsselskab Bo-To Ejendomme, der har adresse i Jyllandsgade 8, og det er i første omgang også her, Vinkastellet får adresse.

- Vi er begge glade for et glas godt vin, men det skal være af en ordentlig kvalitet. Og derfor vil man heller ikke kunne købe de helt billige vine hos os.

- Det har også været vigtigt for os, at man ikke kan finde vores vine som hyldevarer hos vinhandleren eller i supermarkedet. Vi har lige nu 40 forskellige vine fra seks vingårde i Italien og Frankrig, som vi har eksklusivaftaler med, siger Tomas Kjær Andersen.

Han slår på, at der i løbet af kort tid også vil komme spanske vine i Vinkastellets udvalg.

Annonce

Stor interesse

Ifølge Bo Svenningsen er Vinkastellet i første omgang kun en onlinebaseret forretning.

- Tanken med vores vinhandel er at kunne tilbyde vores kunder gode vine, og samtidig synes vi, at det er sjovt at sælge vin, der ikke findes andre steder.

- Og så satser vi især på gode, økologiske vine. Det kan være noget vin, vi selv har smagt. Og så har vi begge flere vinnørder i omgangskredsen, der også kommer med forslag til os, forklarer Bo Svenningsen.

Han nævner, at vinene koster mellem 80 og 625 kroner.

Annonce

Vin for en halv million kroner

Andersen og Svenningsen har foreløbigt skudt en halv million kroner i vinfirmaet, og sælger kun vin, de selv kan stå inde for. Ligesom de i første omgang ikke har planer om en fysisk butik.


Tanken med vores vinhandel er at kunne tilbyde vores kunder gode vine, og samtidig synes vi, at det er sjovt at sælge vin, der ikke findes andre steder.

Bo Svenningsen, Vinkastellet


Omvendt skal man aldrig sige aldrig.

- Vi er jo til daglig beskæftiget i ejendomsbranchen, så står vi lige pludselig med et lejemål, der egner sig perfekt til en vinforretning, er det en mulighed siger Bo Svenningsen.

Ifølge Tomas Kjær Andersen har Vinkastellet fået en god begyndelsen.

- Vi har i løbet af kort tid solgt mere end 1000 flasker vin. Den største udfordring for os lige nu er forsendelsen af vinene. Lige nu sælger vi mest vin til folk i Nordsjælland, men vi satser da også på at komme til at handle med vin lokalt, siger Tomas Kjær Andersen.

D'herrer har, for selv at kunne koncentrere sig om ejendomsforretningen, ansat en medarbejder til at stå for vinhandlen.

- Hun, Joanna Paulina Nawrocka, tager sig af at få sendt vinen til dem, der bestiller vin hos os, lyder det fra Andersen og Svenningsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce