Annonce
Ugeavisen Vejle

Bogsalg: Biblioteket rydder op på hylderne

Af Covid-19 hensyn rykker sommerbogsalget i Vejle op på 1. sal og er kun åbent i den betjente åbningstid. Foto: Vejle Bibliotekerne
Annonce

Vejle: I løbet af sommeren har medarbejderne på Vejle Bibliotek været i gang med at "trimme" bogbestanden. En del bøger har biblioteket været nødt til at kassere for at få plads til alt det nye, der kommer ind.

Her efter corona-lukningen og sommerferien er der ekstra mange brugte bøger, cd'er, noder osv. til salg. Bibliotekarerne har haft mere tid til at gennemgå samlingen ekstra grundigt og frasortere for eksempel mindre udlånte dubletter og skabe plads til nye materialer.

- Hver eneste dag får vi nye materialer ind på bibliotekerne. Det betyder, at en del af bibliotekernes opgave er hele tiden at sikre, at det vi har på hylderne er aktuelt, og noget vores lånere gerne vil låne med hjem, forklarer bibliotekschef Mette Høxbro i en pressemeddelelse.

Der er altså friske forsyninger af brugte romaner, krimier eller biografier til sommerhuset, noder til orkestret, der vil ruske op i repertoiret, eller fakta-proppede fagbøger til den hjemlige reol.

Du kan købe brugte bøger og cd'er til både børn og voksne for 10 kroner eller 15 bøger for 100 kroner.

Bogsalg

Fra den mandag 3. til onsdag den 12. august sælger Børkop, Egtved, Give, Jelling og Vejle biblioteker igen ud af deres kasserede bøger ved et stort sommerbogsalg.

Bogsalget foregår på alle kommunens fem biblioteker. På Vejle Bibliotek er bogsalget af Covid-19 hensyn rykket op i Salen på 1. sal. /lasau

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blomster fra en glad dreng

Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce