Annonce
Ugeavisen Vejle

Bredballe IF Esport vinder idrætspris 2018

Formand for Bredballe IF Niels Erik Rasmussen (tv) og medstifter af Bredballe IF Esport Erik Børsting. PR foto

DGI Sydøstjylland giver pris og 10.000 kroner til esportafdelingen i Bredballe IF. Afdelingen har i dag 70 medlemmer, men med flere gamer-computere bliver der plads til 50 nye medlemmer.

Vejle: Bredballe IF Esport er lykkedes med at få unge gamere til også at være fysisk aktive. Det er årsagen til, at den kun seks måneder gamle esportsafdeling har fået DGI Sydøstjyllands idrætspris.

Esportsafdelingen har i dag 70 betalende medlemmer og en lang venteliste. I 2019 får Bredballe IF Esport fem nye gamer-computere. Det betyder, at der bliver plads til 50 nye medlemmer i foreningen.

- Vi er meget begejstrede over at blive tildelt prisen. Det har skabt en virkelig fantastisk stemning, fordi vi har knoklet så hårdt her det sidste halve år. At der bliver sat pris på det arbejde, og at det bliver anerkendt og belønnet, det er bare super fedt, siger Jesper Hyldebrandt, formand i Bredballe IF Esport, i en pressemeddelelse.

Med anerkendelsen følger en præmie på 10.000 kroner. En præmie, som foreningen kan bruge på at skabe endnu bedre forhold for medlemmer og frivillige.

Annonce

Det nye barn i klassen

- Bredballe IF Esport har fra starten formået at skabe sammenhæng mellem den flerstrengede forening, fællesskabet og så det nye barn i klassen, esport. Hvis man kunne være kritisk overfor, om computerspil kan have betydning og værdi i idræt, bevægelse og fællesskaber, så bliver kritikken gjort til skamme i Bredballe. De knokler på og inkluderer i stort omfang, lyder det fra Dan Skjerning, formand i DGI Sydøstjylland.

Der er i dag hele 16 esportsforeninger i området, og mange andre foreninger overvejer, om de skal tilbyde esport. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce