Annonce
Ugeavisen Vejle

Brevkasse: Datter vil ikke se min kæreste

Arkivfoto: Colourbox
Annonce
Annonce

Datter vil ikke se min kæreste

Kære Irma!

Jeg er bange for at have mistet min voksne datter. Efter skilsmissen fra hendes far, fandt jeg en sød kæreste, som nu bor her. Da jeg fortalte om ham, meldte hun ud, at det ikke ragede ikke hende. Hvis jeg var så sulten efter mænd, så værs’go’, men hun ville ikke komme her mere, når han også var her.

Jeg har ikke set hende i 3 måneder, og hun ringer ikke. Det gør jeg heller ikke. Vil ikke presse mig på. Kan ikke falde til ro. Savner hende sådan. Mon hun forventer, jeg dropper min kæreste for hendes skyld?

Signe

Kære Signe!

Uanset hvad hun forventer, skal du selvfølgelig ikke droppe din kæreste, fordi hun vil det sådan.

Men, er det egentlig ikke helt okay, at hun ikke vil være sammen med ham? Han er jo fremmed for hende, og han er dit valg, ikke hendes. Prøv at se det sådan.

Kontakt hende og fortæl, at det er helt i orden, hun har det sådan. At du gerne vil se hende, så I to er lidt sammen alene. Måske hos hende. Eller I kan af og til tage ud at spise, en kop kaffe, gå nogle ture – eller en lille ferie. Måske har hun ikke set den mulighed, men tror, du nu altid er sammen med kæresten. Men du og hun har en fortid sammen, og også gerne en nutid og fremtid, som ingen andre behøver være med i.

Venlig hilsen

Irma

Annonce

Smed konens ting ud

Min kone har samlet på alting, altid. Fyldt alle rum med nips og andet, så der knap var plads til os.

Når jeg bad hende stoppe, svarede hun, at det var hendes hobby, som hun havde lov at have.

Forleden, hvor hun besøgte en veninde i en anden by, fjernede jeg en del fra stuen og smed det ud. Tænkte, at hun nok ikke opdagede det, for der var jo så meget andet.

Men da hun kom hjem, råbte og skabte hun sig, som jeg aldrig har set før. Sagde, hun vil skilles og aldrig se mig mere. Hun er flyttet ud af soveværelset. Snakker knap nok til mig mere.

Kan det tænkes, hun gør alvor af skilsmisse for så lidt? Jeg har prøvet alt, men hun vender mig ryggen, når jeg kommer hjem fra arbejde.

Hvordan får jeg hende gjort god igen?

Martin

Kære Martin!

Jeg synes, her er fejl på begge sider. Men hun ser jo nok kun dine. Og jeg kan godt forstå, hun blev vred og ked af. På den anden side er det jo også dit hjem, så du har vel også lov at bestemme lidt. Du havde bedt hende stoppe med at fylde mere i huset, hvilket hun ikke tog alvorligt.

Jeg tror ikke, hun vil skilles på grund af det her. Så hvis/når hun lige falder lidt ned, synes jeg, du skal skænke hende et glas vin, prøve at få en rolig snak med hende, og så undskylde. Men samtidig minde hende om, at DU altså også bor i huset og gerne vil kunne bevæge dig – bare lidt – uden at vælte noget.

Spørg, om I ikke kan starte på en frisk med to løfter: At du ikke smider mere af hendes ud. Og hun ikke slæber flere ting hjem. Håber det bedste for jer.

Venlig hilsen

Irma

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce