Annonce
Ugeavisen Vejle

Brevkasse: Han bor stadig hos sin eks

Arkivfoto: Colourbox
Annonce
Annonce

Han bor stadig hos sin eks

Hej Irma!

Min nye kæreste har alt det, jeg ikke har mødt hos andre. Jeg var total lykkelig, lige indtil han fortalte, at han stadig bor hos eks-konen. De har en datter sammen på 12 år, derfor mener han, det er mest praktisk at bo sammen. Han bor på 1.salen, de andre i stuen.

Dog er det også fordi han ikke kunne finde et sted at bo til en rimelig pris, siger han.

Han har spurgt, hvad jeg mener om det. Jeg sagde, det var ok. Ville ikke være besværlig. Men ærlig talt, er det ikke lidt underligt? Nu har jeg det faktisk dårligt med det. Tænker, at han måske ikke er helt fri af hende endnu. Ser de to for mig, når han ikke er sammen med mig.

Nu tænker jeg altid på det nu. Sig, hvad jeg skal gøre, Irma, tak!

Knus, ’Lisa’

Kære Lisa!

Ét er at sige i starten, at det er ok og håbe, den følelse holder. Men efter at have tænkt over det, føler du det anderledes, og det synes jeg, du skal fortælle ham.

Om det er mærkeligt eller ej at bo med eks’en kan jeg ikke sige. Det kommer vel an på så meget.

Men det er vigtigt, I er åbne og ærlige overfor hinanden og kan snakke om alt, ellers giver det problemer senere.

Lige så vigtigt er det at finde ud af, hvordan du har det med, at han har en datter – som jo vil være tæt knyttet til ham resten af livet. Føles det tungt, som en byrde? Eller let og godt? Som noget du gerne vil være en del af?

Så der er ting at snakke om. Gør det snarest. Er jeres kærlighed stærk nok, finder I ud af det hele på en måde, I begge kan acceptere.

Venlig hilsen

Irma

Annonce

Hun svarer mig ikke

Please, vil du ikke nok sige, hvad jeg skal gøre, for jeg ved det ikke selv.

Min veninde er holdt op med at svare mig, når jeg ringer. Eller når jeg skriver sms’er til hende. Og hvis hun ikke kan undgå det, er det bare med et enkelt ord eller ’ved ikke’.

Hun er sur på mig, men jeg har sagt, der ikke er noget mellem hendes kæreste og mig. Vi snakkede bare sammen ved en fest, ikke andet. Men det tror hun ikke på, lige meget hvad jeg siger. Jeg hader det her! Ved ikke, om vi er veninder mere eller ej. Hvad tror du?

Knus, mig

Kære du!

Noget tyder på, at det er I ikke mere. Du har prøvet på flere måder at få kontakt, og det vil hun åbenbart ikke. Hvad med at troppe op hjemme hos hende og forklare dig, face to face?

Er hun stadig iskold og nægter at snakke, kan du som sidste udvej sende et brev til hende, en god lang og forklarende sms eller en mail. Det skal hun nok læse.

Virker intet, må nok acceptere tingene som de er, du kan jo ikke tvinge hende. Men måske vender alting på en måde, du ikke regner med. Her er i hvert fald et par ting, du kan gøre.

Venlig hilsen

Irma

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Keld & Hilda fejer jubilæum i Vejle

Ugeavisen Vejle

Baby-salmesang fylder kirken igen

Ugeavisen Vejle

Børnecasting på Bryggen

Annonce