Annonce
Ugeavisen Vejle

Brevkasse: Han gør mig nervøs

Annonce

Han gør mig nervøs

Kære Irma!

Mit problem er måske ikke så stort, men det gør mig nervøs og får mig tit til at græde. Jeg er 24 år, min kæreste 35. Vi har boet sammen i 7 måneder. Jeg forstår stadig ikke, at så flot en mand ville ha’ mig.

Her skal altid være total rent i lejligheden og alt stå på sin plads, ellers får han et flip. Han bestemmer, hvad vi skal i fritiden. Han retter min måde at spise på, gå på, tale og se ud på, det jeg ser i tv. Jeg er blevet total nervøs for at gøre fejl, som jeg gør hele tiden. Jeg er hjemme fra job før ham, og begynder straks at rydde op. Når jeg hører ham på trappen, begynder jeg at ryste. Ved ikke hvorfor. Han er jo ellers sød og rar. Måske egner jeg mig ikke til at bo sammen med nogen?

”Signe”

Kære Signe!

Eller også egner du dig ikke til at være sammen med lige præcis ham. Har du nogensinde sagt ham lodret imod? Fx med: ’Bare gør tingene på din måde, så gør jeg dem på min’? Hvis du aldrig siger, hvad du vil – eller bare GØR det, tænker han måske: ’Her må jeg vist lige tage styringen.’

Dit problem er stort, og det bliver endnu større, hvis du ikke får sagt fra. Måske hjælper det, måske ikke. Men lige nu accepterer du jo, at han retter dig konstant og styrer dig totalt. Og hvorfor er det kun dig, der skal holde rent og orden hos jer?

Hvordan ser familie og venner jeres forhold? Eller er han anderledes når I er sammen med andre, så ingen opdager, hvad der sker mellem jer?

Skønt du i dén grad mangler selvtillid, må du gøre op med det her – evt. få hjælp til det – ellers bryder du sammen. Tag en alvorlig snak med ham og forklar, hvordan du har det.

Hjælper det ikke (hvad jeg kan frygte ud fra din beskrivelse) tror jeg, du må se i øjnene, at I ikke passer sammen, og det, mildt sagt, ikke er spor godt for dig at være sammen med ham. Tværtimod.

Venlig hilsen

Irma

Ved ikke hvor jeg har hende

Hej!

Jeg mødte en skøn kvinde, der havde alt det, jeg drømmer om. Fri og selvstændig. Jeg ville gerne ses tit, men det havde hun ikke tid til. Pludselig begyndte hun at trække sig uden at gi’ en grund. Sagde, at hun ikke vil bindes, men altid ha’ sin frihed. Det gjorde mig nervøs.

Senere kom det frem, at hun havde truffet en anden, og de var meget sammen. Men hun ville ikke fortælle, hvad det indebar. Nu vil hun stort set aldrig ses mere, og kun kort. Hvordan kan jeg holde på hende?

Martin

Kære Martin!

Bed hende om et direkte svar, enten eller. Som du beskriver det, tror jeg dog, at løbet er kørt med jer to. Hun har hele tiden holdt afstand, talt om frihed, og har nu truffet en anden. Siden hun trækker sig endnu mere, er det vist svar nok, så det er du nødt til at erkende. Trist for dig, men det er i hvert fald mit gæt på det her.

Venlig hilsen

Irma

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce