Annonce
Ugeavisen Vejle

Brevkasse: Kun os to i forholdet

Arkivfoto: Colourbox
Annonce
Annonce

Kun os to i forholdet

Kære Irma!

Vi vil gerne høre din mening: Min nye kæreste og jeg ønsker ikke at involvere familien i vores forhold. Det betyder i praksis, at vi gerne vil holde både hendes og min familie total udenfor vores liv sammen. Sådan at hun tager alene til det, der arrangeres i hendes familie, og jeg modsat. Da vi begge er temmelig voksne, er valget velovervejet.

Vi kender ingen, der har gjort det sådan. Det er jo almindeligt, at en kæreste efterhånden bliver en del af storfamilien. Det ønsker vi ikke.

Kan den beslutning mon udløse en reaktion fra familien, vi ikke er forberedt på?

Anton

Kære Anton!

Sikkert – og folk har jo lov at reagere, som de vil. De fleste vil helst leve som alle andre. Viser nogen dem en anden måde, bliver de måske usikre.

Det er helt i orden, at der er noget, man ikke vil dele med familien, og kun sundt med individuel tænkning. Det her går jo ikke ud over nogen. Du forlader ikke din familie, men vil stadig være med i alt, som før. Du tager bare ikke en fremmed ind i familien. Det er alt. Det valg har I sikkert gode grunde til at tage. Så kan vi håbe, de nærmeste ikke blæser det op til mere og andet, end det er.

Mit forslag: Meld ud, at du har fundet en kæreste, og I begge ønsker at holde det helt privat. At den beslutning ikke er taget på grund af andre, men kun fordi I selv ønsker det sådan.

Om de bliver sure? Måske. Om de vil diskutere? Sikkert, men så tag en lille snak og forklar. Det behøver ikke give dårlig stemning, tværtimod. Måske forstår de og accepterer. Tænk på et positivt udfald i forvejen, så tiltrækker du det.

Skulle stemningen så alligevel blive lidt negativ, kan du jo give et kram og nøjes med at sige, at du elsker dem, men det bliver som I har bestemt.

Venlig hilsen

Irma

Annonce

Jeg orker ikke hans søn

Min kæreste har desværre en søn på 7 år, som bor hos ham hver anden uge. Først tænkte jeg, at det måske blev fint nok, men nej. Den dreng er bare for meget.

Jeg flyttede ind for 3 måneder siden og hader de uger, drengen er her. Han provokerer, og jeg bliver sur.

Min kæreste tror, det løser sig med tiden. Men det er lige modsat, og har givet skænderier mellem min kæreste og mig.

Hvordan ser du fremtiden for os?

L.

Kære L.!

Hvis ikke du vil arbejde på at kunne rumme den dreng, eller ved at du ikke kan, må du flytte, så du og din kæreste kun ses de uger, han er alene. Du må ikke blive årsag til uro mellem far og søn. Det forsøger du sikkert også at undgå, men med modsat resultat. Så derfor.

Venlig hilsen

Irma

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce