Annonce
Ugeavisen Vejle

Brevkasse: Nu vil hun ikke have børn

Foto: Colourbox
Annonce

Nu vil hun ikke have børn

Fra starten var min kæreste og jeg enige om at få børn. Mindst ét, gerne to. Der var aldrig tvivl om det.

Nu, fire år senere, hvor det snart skal være aktuelt, hvis ikke det skal blive for sent, aldersmæssigt, melder hun pludselig ud, at hun ikke vil være mor alligevel.

Jeg forstår ikke grunden. Svaret er, at hun ikke føler for det mere. Hvorfor, kan hun ikke forklare. Synes, hun er lidt vævende med et ordentligt svar. Dog er det ikke bare en hurtig ide, hun har fået. Gennem flere måneder har hun meldt dette ud, hver gang jeg nærmede mig emnet.

Jeg er SÅ skuffet og prøver at overtale hende, hvilket kun bevirker, at hun bliver sur og trækker sig fra mig. Efterhånden er hun heller ikke særlig interesseret i sex mere. Er det mig, der er noget i vejen med, eller hvad kan grunden være? Jeg har tigget og bedt hende, men intet hjælper.

Hilsen E.

Kære E.!

Lad være med det. Skulle dine bønner i sidste instans få hende til at sige ja, er det et dårligt grundlag at få et barn på. Et barn bør være total velkomment og ønsket fra begge sider, ellers lad være.

Uanset hvad, må du tage hendes beslutning til efterretning. Og når hun ikke kan/vil gå nærmere ind i en snak om det – eller en dybere begrundelse (det ville måske heller ikke hjælpe noget), er du nødt til at spørge dig selv: Hvad så nu? Hvad vil JEG?

Hvis du brændende ønsker et barn og ikke kan få det med hende, ser jeg kun den udvej, at I går hver til sit, hvorefter du finder en kvinde, der gerne vil være mor til dit barn.

Venlig hilsen

Irma

Annonce

Læsersvar på: Far var utro

Jeg læste i brevkassen om den pige, der havde opdaget, at hendes far engang var utro. Her anbefaler du, at hun ikke fortæller det til sin mor. Det er jeg uenig i. Utroskab skal afsløres altid!

Selvfølgelig ville det blive pinligt for den utro far, men det er prisen. Jeg kender mænd, der i årevis har været utro, mens konen ved et tilfælde finder ud af det 10 år efter. Flere vidste det men fortalte intet, mens manden bare kunne fortsætte. Var det ikke et svigt at holde det hemmeligt?

Hilsen fra Anne

Kære Anna!

Tak for din henvendelse, som helt sikkert sætter mange tanker i sving.

Det scenarie, du beskriver, hvor en mand fortsætter utroskab, som om det er en spændende sport at snyde konen/kæresten – nej, her er ingen tvivl. Det ville helt klart være et kæmpesvigt hvis de nærmeste vidste det, men intet sagde.

Dog synes jeg, der kan være undtagelser, og jeg kan ikke generelt sige, hvor de ligger. Men i forb.m. tilfældet i brevkassen mener jeg stadig, at sagen ikke skal kaldes til live igen. Af flere årsager: Det er længe siden. Det er kun sket én gang – altså ikke noget, der ligefrem praktiseres – og der var/er ingen følelser mellem de to. Nej, det var ikke smart, at det skete. Men det kunne bevirke et jordskred for pigens mor, hvis hun pludselig fik de oplysninger, der nu er ældgamle og ikke relevante mere, og hvad skulle det gavne? Siden alt er okay mellem alle nu, hvorfor så. Men du har selvfølgelig stadig lov at være uenig.

Venlig hilsen

Irma

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce