Annonce
Ugeavisen Vejle

Brevkasse: Sønnens kæreste vil peppe os op

Foto: Colourbox

Sønnens kæreste vil peppe os op

Kære Irma!

Vores søn har fundet en ny kæreste, der desværre er meget emsig og dominerende. De er begge sidst i 30-erne. Efter at have mødt hende er det, som om han spiller en rolle for hendes skyld. Alligevel virker han glad for hende.

Allerede første gang hun var med her, sagde hun, at vi trængte til at blive peppet lidt op, da vi var for kedelige. Det er vi ikke. Men hun foreslår hele tiden noget, som vi ikke har lyst til. ”Jo, kom nu, vis nu at I kan,” siger hun, som var vi et par børn. Senere spørger hun, om vi har gjort det, og siger vi nej, sukker hun opgivende. Vores søn siger ikke så meget. Gad vide, hvad han tænker om det?

Hvad gør vi fremover? Vil helst ikke vise vores irritation, men vil heller ikke lade os styre.

Anne Lise

Kære Anne Lise!

Hun lyder kær. Og lidt irriterende. Men hvorfor tage det så krampagtigt? Det kan jo sagtens være gjort af et godt hjerte, bare uden så stor situationsfornemmelse.

Hvad jeres søn finder sig i må være op til ham. Måske ser han noget andet, end I gør. Men spørg ham bare.

Jeg foreslår at du og din mand – når kvinden begynder at ’peppe jer op’ – svarer stille og roligt, at det er sødt af hende. Men at I sagtens selv kan finde ud af, hvad I vil og ikke vil, så det behøver hun ikke spekulere over. På den måde får I sagt fra, og det vil hun sikkert forstå.

Eller også afprøver I nogle af hendes forlag – hvorfor ikke …? Måske findes der spændende muligheder, I slet ikke kender. Arbejd på at se hendes gode sider, dem kan der sagtens være mange af. Hun er sikkert både sød, sjov, kærlig og … ja, fyldt med gode ideer er hun i hvert fald. Hun har bare et anderledes temperament end jer.

Vær tålmodige. Måske kan det alligevel, hen ad vejen, blive både forfriskende, givende og frem for alt fornyende at være sammen med hende. Jeg gætter på, at I en dag kommer til at knuselske den pige.

Venlig hilsen

Irma

Jaloux på min kærestes ven

Hejsa!

Min nye kæreste har haft en ven i mange år, og vil beholde ham som ven. Hun spurgte, hvordan jeg havde det med det, for hendes forrige kæreste gik fra hende pga. ham.

Hun siger, at hun og vennen aldrig har haft sex og det ikke kommer til at ske. Alligevel er jeg jaloux hver gang hun ses med ham. Det er flovt at have det sådan, så jeg holder det for mig selv. Er jeg latterlig?

Anton

Kære Anton!

Nej, du er da ej! Det er en helt naturlig følelse. Snak åbent om det. Ikke så hun føler, du presser hende til at droppe venskabet, men bare så I er up to date med hinandens følelser. Og så I accepterer. Jeg tror, at jo mere naturligt I begge føler, det er at have det sådan, jo mindre vil det efterhånden fylde.

Venlig hilsen

Irma

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce