Annonce
Ugeavisen Vejle

Britiske superstjerner til Jelling

Duran Duran bliver hovednavn på Jelling Musikfestival: Pressefoto
Duran Duran bliver Jelling Musikfestivals internationale hovednavn. Koncerten i Jelling bliver bandets eneste danske optræden i 2020.
Annonce

Jelling: Den sidste weekend i maj vil forsanger Simon Le Bon, bassist John Taylor, keyboardspiller Nick Rhodes og trommeslager Roger Taylor spille på festivalens store scene foran 35.000 publikummer. Gennem fire årtier har Duran Duran haft en imponerende og indflydelsesrig karriere med mere end 100 millioner solgte albums, 18 amerikanske hit singler, 21 britiske Top 20 sange og koncerter foran enorme publikumsmængder verden over.

Deres seneste album, “Paper Gods” fra 2015, gav bandet deres højeste hitlisteplaceringer i 22 år - og blev af anmeldere og fans hyldet som deres bedste album igennem to årtier. Albummet er produceret af Grammy Award vinder Mark Ronson og Nile Rodgers, sammen med Mr. Hudson og Josh Blair – og albummet bød på samarbejde med Janelle Monáe, John Frusciante (Red Hot Chili Peppers), Kiesza samt danske Jonas Bjerre (Mew).

Annonce

Stolt Charlie

Duran Duran fik et massivt gennembrud i starten af 1980’erne og blev herefter et verdensnavn, hvis innovative blanding af musik med kunst, teknologi og mode har bevist, at de er et tidløst band, der flere gange i karrieren har formået at genopfinde sig selv.

Duran Duran er netop nu i gang med opfølgeren til albummet ”Paper Gods”, som forventes at udkomme senere i år. - Jeg er ekstremt stolt over, at vi har fået Duran Duran til Jelling. Det er et band med et fantastisk katalog af sange og er et af UK´s mest betydningsfulde bands gennem de sidste 40 år. Duran Duran er i topform og koncerten på Jelling bliver deres eneste optræden i Danmark i 2020, lyder det fra direktør Lars ’Charlie’ Mortensen. Jelling Musikfestival afholdes i Pinsen, 28. – 31. maj - og har tidligere offentliggjort Passenger (UK), Lukas Graham, Malurt, Jacob Dinesen, Alphabeat og Spleen United.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce