Annonce
Ugeavisen Vejle

Burger-kæde får sin første drive-thru: Åbner restaurant på Exxit 59 fredag

Burger Shack åbner sin 14. restaurant på Exxit 59 fredag. PR-foto
Landsdækkende burgerkæde slår fredag dørene op til drive-thru på transportcenteret nord for Vejle.
Annonce

Vejle: Fredag klokken 11 slår den landsdækkende burgerkæde Burger Shack dørene op til sine nye restaurant med drive-thru ved Exxit 59 i de samme lokaler, hvor The Diner Fifty-Nine tidligere holdt til.

Det bekræfter direktør Christoffer Kjærholm.

- Åbningstiden vil være fra 11 til 23 alle dage, fortæller Christoffer Kjærholm, der forventer mellem 800 og 1000 kunder dagligt i åbningsweekenden, hvor restauranten kører med et åbningstilbud.

Den nye restaurant er kædens første drive-thru-restaurant, og frem til åbningen har de 25 ansatte arbejdet på at få betjenings-tiden ned under fem minutter.

- Vi er nede på et gennemsnit på fire minutter og 32 sekunder, og det er en rigtig fin tid, når man sammenligner med andre drive-thru-restauranter. Vi vil gerne endnu længere ned, men vi er godt tilfredse med den tid, siger Christoffer Kjærholm.

Udover drive-thru vil der i den nye burger-restaurant også være mulighed for at spise på stedet, da der vil være 75-100 siddepladser i lokalerne, der blev ledige, da The Diner Fifty-Nine lukkede pludseligy tidligere i 2019 og efterfølgende blev erklæret konkurs.

Restauranten ved transportcentret ved frakørsel 59 bliver den 14. restaurant i Burger Shack-kæden, der i forvejen har en restaurant i Nørregade i Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Ugeavisen Vejle

Et tæppe til de hjemløse

Annonce