Annonce
Ugeavisen Vejle

Butik nummer 132: Lidl i midtbyen åbnede torsdag morgen

Susanne Asmussen, distriktschef hos Lidl Danmark, er imponeret over indsatsen med at gøre den nye Lidl klar til åbningen. Butikken åbnede her til morgen. Foto: Flemming Larsen
De seneste 14 dage er gået med at sætte de godt 4000 varenumre på hylderne i Lidls nye disountbutik på Flegmade 60 i midtbyen i Vejle.
Annonce

Vejle: Palleløfterne kommer kørende på en snorlige linje fra rampen, hvor lastbilen få minutter tidligere er bakket til med varer til Lidl's nye discountbutik.

Lidt senere svinger palleløfterne ind ad de forskellige gange i den 1085 kvadratmeter store,  spritnye butik; nu skal der fyldes varer på hylderne og i kølemontrerne. Snart er kun ferskvaremontrene tomme, her blev der først fyldt op aftenen op til åbningen torsdag morgen.

Lidl's nye butik i Vejle, der ligger på hjørnet af Flegmade og Boulevarden, er indrettet efter den tyske dagligevarebutiks splinternye koncept.

I de seneste 14 dage har 10 til 15 medarbejdere været beskæftiget med at fylde varer på hylderne i den nye Lidl i midtbyen i Vejle. Det er blevet til cirka 4000 varenumre. Foto: Flemming Larsen

- Vores nye butikker er store, lyse og med fokus på indkøbsoplevelsen: en slags "shop i shop"-oplevelse, hvor der er plads til at sortimentet kan udvides i forbindelse med for eksempler kampagner, det gælder blandt andet vinafdelingen, forklarer Susanne Asmussen, distriktschef hos Lidl Danmark.

Annonce

Godt 4000 varenumre

Klokken er lidt over syv om morgenen på en helt almindelig, råkold tirsdag i november. Her to dage før åbningen er discountbutikken ved at være fyldt godt op med kædes godt 4000 varenumre. Og selv om der begynder at tegne sig et billede, er der fortsat mange opgaver, der skal løses.


- Vores nye butikker er store, lyse og med fokus på indkøbsoplevelsen: en slags "shop i shop"-oplevelse.

Susanne Asmussen, distriktschef i Lidl Danmark


- Vi overtog butikken fra bygherren for 14 dage siden. Mellem 10 og 15 medarbejdere har siden arbejdet fra klokken 6 til klokken 17 på at gøre butikken klar til kunderne. Det er min første butiksåbningen som distriktschef hos Lidl, så det har også været lidt specielt for mig.

Med de flere kvadratmeter og anderledes indretning, får Lidl mere plads til sine kampagner. Foto: Flemming Larsen

- Vi har valgt at rykke lederteamet plus et par af medarbejderne fra Lidl i Nørremark Center på Nørremarken til Lidl i midtbyen i Vejle, så det er erfarende folk, der hjælper med at gøre butikken helt klar. Så jeg er fortrøstningsfuld. Jeg har ladet mig fortælle, at det altid ser sådan ud et par dage før en åbning, og jeg kan se, at alle kender deres opgaver, siger Susanne Asmussen

Og torsdag morgen, da kunderne stod i kø til områdets nye Lidl, var palleløfterne og lastbilerne væk. Her osede det af stolthed over, at man kunne aflevere en supermoderne dagligvarebutik til både områdets mange nye beboere og til vejlenserne.

Men palleløfterne skal nok komme i sving igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Julemarked på Søndertorv

Annonce