Annonce
Ugeavisen Vejle

Byg din egen Land Rover Defender

Har du ikke råd eller plads til en Land Rover Defender i indkørslen, er en avanceret LEGO Technic model måske slet ikke noget dårligt valg.
2573 – nøjagtig så mange elementer skal der til for at bygge den nye Land Rover Defender – i LEGO Technic vel at mærke.
Annonce

Vejle: Lego er kendt for at bygge de vildeste landskaber, bygninger og biler. Nu er turen så kommet til den helt nye Land Rover Defender, der havde verdenspremiere på den internationale biludstilling i Frankfurt.

Med i alt 2573 enkeltdele er den nye Lego Technic Land Rover Defender et mesterstykke i detaljerigdom og opfindsomhed, der netop kendetegner legetøjskoncernen – og for den sags skyld også Land Rover. Den Lego-byggede Land Rover Defender ikke alene ligner den rigtige Defender med seje hjul, brede skærme og den karakteristiske Defender silhuet. Den har også 4x4 med tre spærrediffirentialer, affjedring og den mest avancerede gearkasse som Lego endnu har konstrueret til et Technic produkt. Alt sammen for at sikre den optimale byggeoplevelse for bilelskere og Lego-fans.

Så har du ikke råd eller plads til en Land Rover Defender i indkørslen, er en avanceret LEGO Technic model måske slet ikke noget dårligt valg.

Udover legetøj, er der også rigtig tøj, der lanceres i forbindelse med og i samarbejde med lanceringen af Land Rover Defender. De engelske mærke Musto præsentere deres såkaldte Above and Byond collection der samler 50 års viden om outdoor tøj. Blandt andet lanceres en termojakke med indbygget antenne, som gør det muligt for redningsfolk at finde frem i vanskeligt terræn.

Bilen, den i Lego vel at mærke, kan nu købes online.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce