Annonce
Ugeavisen Vejle

Bykirken laver fællessang i Skyttehuset

Elisabeth Kjærgaard, hjælpepræst i Bykirken (Vejle Pinsekirke) . Arkivfoto udleveret af Bykirken
Annonce

Vejle: Fællessang er blevet populært, og det har Bykirken i Vejle fået øjnene op for. Lørdag 22. august klokken 13.30 inviterer Bykirken derfor til gratis fællessang på scenen i Skyttehuset.

- Fællessang er mere aktuelt end nogen sinde. I en tid, hvor vi har været på afstand af hinanden, har vores danske sangtradition fået ny aktualitet. Fællessangen har været med til at give os en følelse af samhørighed i den anderledes hverdag, vi alle har været påvirket af, fortæller præst i Bykirken, Elisabeth Kjærgaard, i en pressemeddelelse.

Sang og musik har en stor plads i gudstjenesterne i kirken, og her er både velkendte salmer og nyere sange. Det gør, at alle generationer kan synge med.

Annonce

Kirken genåbnet

I forbindelse med coronakrisen har Bykirken afholdt gudstjenester online, hvor man har opfordret seerne til at synge med derhjemme, mens teksterne er rullet over skærmen. Kirken er nu genåbnet, og der afholdes igen gudstjenester i kirken på Grejsdalsvej.

- Vi er glade for, at vi igen kan samles i kirken og synge, selvom vi fortsat må holde passende afstand. Vi vil med arrangementet i Skyttehuset gerne invitere alle interesserede til at dele vores glæde ved at synge sammen, siger Elisabeth Kjærgaard. /jorha

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blomster fra en glad dreng

Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce