Annonce
Ugeavisen Vejle

Care Wellness: Masserede medicinen væk

Nutjaree Jaroensook, indehaver af Care Wellness, tager sig god tid til også at tale med sin kunder over thailands te. Foto: Flemming Larsen
Lars Andersen er blevet medicinfri, og kan igen passe sit job på fuld tid, efter han er begyndt at gå til massage hos Care Wellness i Bryggen. Var på smertestillende medicin i flere år efter en grim faldulykke.
Annonce

Vejle: De smiler begge to, massøren og patienten.

Patienten: Lars Andersen, 47 år, der efter en grim faldulykke ned ad en trappe kom alvorligt til skade. Faldet var så alvorligt, at Lars Andersen var væk fra arbejdsmarkedet i en længere periode. Efterfølgende kunne han kun passe sit arbejde på stærk, smertestillende medicin.

Massøren: Nutjaree Jaroensook, indehaver af Care Wellness, og hvis klinik har gjort Lars Andersen stort set medicinfri.

En af dem, der har masseret Lars Andersen er Nukui Kristensen, og er i dag glad for, at hun har været med til at gøre ham smertefri. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Mødtes ved et tilfælde

Ved faldulykken brækkede vejlenseren blandt andet kragebenet og syv ribben. Derudover fik han også en diskusprolaps i nakken og revet nogle sener over.

- Jeg blev opereret to gange, men lige lidt hjalp det. Jeg levede dagligt i et sandt smertehelvede, og på et tidspunkt fik jeg at vide, at man ikke kunne gøre mere for mig. Jeg måtte bide smerterne i mig.

- På et tidspunkt tog jeg mellem 10 og 12 smertestillende tabletter om dagen for at kunne gå på arbejde. Og havde jeg ikke ved et tilfælde kommet i hænderne på Nutjaree og en af hendes massører, ved jeg ikke hvad det var endt med. Så tror jeg, at jeg havde været nødt til at opgive mit job, siger Lars Andersen med taknemmelighed i stemmen.

I dag er den 47-årige vejlenser stort set medicinfri, og kan uden problemer passe sit arbejde som salgsansvarlig hos Silvan i Vejle.

- Jeg får massage hos Care Wellness et par gange om måneden. Det holder stort set smerterne væk, siger Lars Andersen.

Han kunne derfor godt tænke sig, at man man kunne få tilskud til massagen.

- Specielt når man tænker på, at jeg i stedet for en førtidspension er kommet helt ud på den anden side og i dag kan passe et fuldtidsjob, siger Lars Andersen, der i dag ser massagen som den medicin, som skal holde smerten væk.

Annonce

Glad for at kunne hjælpe

Nutjaree Jaroensook, der har haft Care Wellness i Bryggen i næste et år - og som for nylig er blevet eneejer, er glad for at have hjulpet Lars Andersen.

- I det år Care Wellness har eksisteret har vi hjulpet mange mennesker. Vi lever i dag i en stresset hverdag, og det betyder, at vi ikke passer godt nok på vores krop. Når kroppen bliver overanstrengt, fortæller den det os, og det skal vi tage alvorligt, siger thailandske Nutjaree Jaroensook, der har boet og arbejdet som massør i Singapore og Bangkok, inden hun kom til Danmark fort to år siden.

Hun fortæller, at det i Thailand er lige så naturligt at gå til massør som det er at gå til tandlæge eller frisør.

- Det fortæller jeg gerne mine kunder. Og det er der heldigvis mange, der er begyndt at lytte til. Men man skal komme, før man oplever smerten, eller ikke kan sove om natten. Stress er kroppens værste fjende, forklarer massøren.

Annonce

Massagen hjælper

Nutjaree Jaroensook beskæftiger i dag mellem fire og seks massører i sin klinik i Bryggen.

- Det ser jeg også som et godt tegn, nemlig at vi i dag lytter mere til vores krop end tidligere, siger hun.

Nutjaree Jaroensook erkender dog, at massagen ikke gør det alene.

- Det er vigtigt også at kigge lidt indad hos sig selv. Massagen gør godt, men man skal også have det godt i sin hverdag. Vi kan kun løsne op for spændingerne i kroppens muskler. Når man får massage slapper kroppe af og man bliver glad, siger Nutjaree Jaroensook med glæde i stemmen, men også med en løftet pegefinger.

- Vi skal huske at forkæle os selv, og tage det lidt mere med ro, siger hun.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bare vi ikke er til grin

Annonce