Annonce
Ugeavisen Vejle

Casa melder næsten udsolgt: 30 nye boliger rejses ved fjorden

Casa begyndte at opføre den nye bydel ved Ibæk Strandvej i 2018 og er på vej med i alt godt 200 boliger. Ud til åen ligger de eftertragtede rækkehuse, der sælges direkte til private ejere, og i næste række ligger de almene boliger. Arkivfoto: Mette Mørk
Den nye bydel Skudehavnen skyder op i rekordfart. Casa mangler nu blot at sælge to byggefelter. Boligområdet forventes at stå færdigt i begyndelsen af 2022.

Vejle: Kort før jul begyndte arbejdet med at rejse 30 nye lejeboliger på Skudehavnen ved Ibæk Strandvej i Vejle.

Horsens-entreprenørvirksomheden og bygherren Casa har solgt byggefeltet til en dansk investor, som Casa ikke ønsker at oplyse, hvem er.

De 30 boliger opføres i samme arkitektoniske stil som det foregående byggeri. Boligerne bygges på det 19. byggefelt ud af 21. Dermed er Casa tæt på at melde alt udsolgt.

- Vi havde lagt en realistisk, men dog ambitiøs plan om at have udviklet, solgt og bygget hele området på fem år. Vi er derfor positivt overraskede over, at vi allerede er så langt efter blot to et halvt år, siger Rasmus Holbech, der er direktør for investorsalg i Casa, i en pressemeddelelse.

Der er allerede investorer, som viser interesse for at købe de to sidste byggefelter, hvor der kan opføres omkring 50-60 boliger. Casa forventer at sælge de resterende felter i 2021.


Der er projekteret boliger af en eftertragtet størrelse, både hvad angår rækkehusene og lejlighederne. Og så hænger byggerierne arkitektonisk sammen, så området fremstår helstøbt og harmonisk.

Rasmus Holbech, direktør for investorsalg i Casa


Annonce

Delt op i etaper og felter

I begyndelsen af 2022 regner Casa med, at bydelen står færdig, og de sidste rækkehuse og lejligheder overdrages til købere og investorer. Det er omkring et år før den oprindelige tidsplan.

Skudehavnens placering tæt på Vejle Fjord og centrum af byen nævnes som årsager til, at området hitter blandt investorer.

Casa har delt området op i 21 byggefelter og har blandt andet opført 54 almene boliger for boligforeningen Lejerbo.

- Vi har valgt at dele området op i flere byggefelter. På den måde har det været muligt for flere investorer at købe sig ind frem for, at én investor sætter sig på det hele, siger Rasmus Holbech i pressemeddelelsen.

Virksomheden EcoVillage trak sig i 2020 fra at opføre et økologisk bofællesskab på Skudehavnen i samarbejde med Casa. Og der er ifølge Casa ikke nuværende planer om et lignende projekt i den nye bydel.

Skudehavnen

  • Casa købte den 35.000 kvadratmeter store grund af Vejle Kommune i maj 2017.
  • Området er opdelt i tre områder: Strandgaderne, Fjordhusene og Strandparken.
  • Der opføres 54 almene boliger (Strandparken), 43 ejerboliger (Fjordhusene) og 64 lejeboliger (Strandgaderne).
  • Byggeriet er tegnet af Erik Arkitekter.
  • Bag byggeriet står Casa, Lejerbo og eksterne investorer.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce