Annonce
Ugeavisen Vejle

City Vejle: Stem på Vejles bedste

Der skal i alt uddeles fem Vejle Bedste 2019-priser. PR Foto
Kunderne kan frem til den 30. oktober stemme på Vejles Bedste på Facebook. Der kan stemmes på fem kategorier.
Annonce

Vejle: Medlemmerne af City Vejle deltager lige nu i konkurrencen Vejles Bedste, hvor kunderne kårer Vejles bedste cafe/spisested, Vejles bedste servicevirksomhed, Vejles bedste tøjbutik, Vejles bedste butik og Vejles bedste specialbutik.

Kunderne skal gå ind på City Vejles Facebook-side og klikke på linket til afstemningen ”Vejles Bedste 2019”. Når man har stemt, er man automatisk med i lodtrækningen om i alt 20 gavekort á 250 kroner.

- Vi må konstatere, at Facebook egner sig perfekt til sådanne konkurrencer. Og at der er god markedsføring i det for vores medlemmer, siger Marianne Jeppesen, citychef i City Vejle.

Status i skrivende stund er, at 2026 har stemt, hovedopslaget er nået ud til 18.509 personer, og konkurrencen er blevet delt 62 gange og har 3096 unikke interaktioner.

Vinoble vandt sidste år på grund af indehavernes personlige og gode service, deres behagelige måde at møde kunderne på og deres brede vareudvalg. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Stem nu

Cityforeningen skød konkurrencen i gang 1. oktober og afstemningen slutter 30. oktober klokken 23.59.

Vinderne af hver kategori i afstemningen offentliggøres 5. november på City Vejles Facebook-side.

- Vinderne bestemmes af en uafhængig jury og findes blandt de fem butikker, fem tøjbutikker, fem caféer/spisesteder, fem specialbutikker og fem servicevirksomheder, som har fået flest stemmer i afstemningen.

- Vinderne af Vejles Bedste 2019 overraskes af cityforeningen i deres butik, restaurant eller servicevirksomhed. De modtager et Vejles Bedste 2019-klistermærke til facaden, et diplom og en pokal med indgravering, siger Marianne Jeppesen.

Pokalen skal afleveres til næste års vinder. Sidste år var vinderne: "Buch's Herremagasin - Vejles bedste tøjbutik", "Vinoble - Vejles bedste butik", "Comwell Kellers Park - Vejles bedste servicevirksomhed", og "Kaffebaren - Vejles bedste café/spisested".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Tid til hygge og halloween

Ugeavisen Vejle

Spil Dansk: Dansktoppens kendte solister står på scenen i Restaurant Skyttehuset

Ugeavisen Vejle

Koncert i Bredballe Kirke

Ugeavisen Vejle

Blueskoncert i Bygningen

Annonce