Annonce
Ugeavisen Vejle

Comedyshow i babyformat

Stykket er et comedyshow i babyformat, der berører talrige facetter af moderskabet og de mange spørgsmål, følelser, glæder og frustrationer som forældreskabet bringer med sig. PR-foto
Der er intet filter når ni skuespillere opfører showet Mødre i Vejle.
Annonce

Vejle: 10. november er der to muligheder for at opleve comedyshowet Mødre i Vejleegnens Teaterforening.

Mødre er et comedyshow i babyformat, der berører talrige facetter af moderskabet og de mange spørgsmål, følelser, glæder og frustrationer som forældreskabet bringer med sig. Ideen om at være mor og far ligner ikke altid virkeligheden, hvilket for mange er den dybeste hemmelighed, men i Mødre er der intet filter.

Med humor og dyb seriøsitet tager de ni sprudlende kvinder, der udgør holdet bag Mødre, fat om emner som mødre-perfektionisme, fertilitetsproblemer samt sårbarheden og usikkerheden i det at blive forældre.

Kvinden bag ideen og konceptet, initiativtager og skuespiller Lykke Sand, fortæller i en pressemeddelelse:

- Mødre handler om moderskabet i alle dets afskygninger. Om ammehjerner, der går i stå, om den evige konkurrence blandt nutidens ’perfekte’ mødre. Hvis baby kan kravle? Og hvem har medbragt hjemmelavet quinoa-mango-knækbrød? Er det normalt at være mere forelsket i sit barn end i sin partner? Og hvordan genoptages sexlivet med en ny krop, der bedst af alt kan sammenlignes med en dragtpose, som den gamle krop ville kunne opbevares i?

Forestillingen har spillet to sæsoner på Folketeatret for udsolgte huse og Louise Schouw Teater sender nu forestillingen på turné over hele landet - og altså også i Vejle.

Tidligere på året blev Mødre opført på Island, oversat til islandsk og spillet af fire islandske skuespillere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Musik og sang i Løget

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Wæthæl aflyser gåtur

Ugeavisen Vejle

Den nedarvede skam

Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Annonce