Annonce
Ugeavisen Vejle

Corona-ændring: Bibliotek streamer jubi-reception

Selve receptionen fredag 11. september ændres fra fest til livestream, men resten af 125-årets festligheder bibeholdes. For eksempel med bibliotekar Marlene Lønholdt i den gamle børnelæsesal. Foto: Vejle Kommune
Annonce

Vejle: Det bliver ikke helt så folkeligt alligevel, når Vejle Bibliotek fredag 11. september fejrer sit 125-års jubilæum med en fødselsdagsreception. Og dog.

For programmet med taler og Rolf Hapel-oplæg om fremtidens bibliotek gennemføres, men biblioteket har på grund af det stigende covid-19-smittetryk valgt at livestreame jubi-festen for at undgå for mange mennesker.

Så når biblioteket forleden meldte ud, at "du er inviteret til fest", betyder det nu, at vi kun digitalt er inviteret med til 125-års-receptionen. Alle taler livestreames via Facebook fra klokken 16.30 og frem til klokken 18.

Man er dog stadig velkommen til at kigge forbi biblioteket og se Jonas Normans fotoudstilling "Til alle dem som bærer historierne videre" mellem klokken 14 og 18.

Resten af programmet hen over de fire dage gennemføres som normalt planlagt, så her er det fortsat muligt at kigge forbi biblioteket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Keld & Hilda fejer jubilæum i Vejle

Ugeavisen Vejle

Baby-salmesang fylder kirken igen

Ugeavisen Vejle

Børnecasting på Bryggen

Annonce