Annonce
Ugeavisen Vejle

Corona-zumba i Vejle skaber glæde: - Jeg er en ildsjæl og en pige med gang i

To gange om ugen er der zumba i Mariaparken. Arkivfoto: Claus Thorsted
Liselotte Tolsgaard er zumba-instruktør, og mens corona har lukket landets fitnesscentre, inviterer hun borgerne i Vejle til corona-zumba i Mariaparken. Hendes mål er at gøre sine deltagere glade.

Vejle: - Jeg er en ildsjæl og en pige med gang i. Jeg brænder for det her, og brænder også for at gøre noget for andre.

Sådan siger Liselotte Tolsgaard, som har 10 års erfaring som zumba-instruktør. To dage om ugen har hun på eget initiativ arrangeret corona-zumba for interesserede vejlensere, som hun samler i grupper på maksimalt ti personer på scenen i Mariaparken.

Ideen kom til hende, fordi Danmark var lukket ned.

Annonce

- Man går og er indelukket, og man har ikke noget at tage sig til, hvilket man normalt er vant til, udtrykker hun.

Inden nedlukningen arbejdede Liselotte Tolsgaard i Fitness World i Vejle som netop zumba-instruktør. Derfor var det oplagt for hende at tage sin glæde ved dans og musik med udenfor.

Et positivt pusterum

Hun oplever, at hendes deltagere synes, det er et rigtig godt initiativ.

- De er glade for, at jeg lægger kræfter i det, og at jeg vil gøre noget for dem. De er dybt taknemmelige, lyder det fra Liselotte Tolsgaard.

Stemningen til de ugentlige corona-timer beskriver hun som glad og positiv. Hun ser smil, glæde og pjatteri, og hun oplever umiddelbart, at deltagerne glemmer hverdagens virkelighed med corona-begrænsninger.

Liselotte Tolsgaard har fået tilladelse af Vejle Kommune til at gennemføre corona-zumba to gange om ugen frem til juli, hvilket glæder hende.

- Vi er så corona-trætte alle sammen, så vi er simpelthen bare nødt til at gøre noget, siger hun, og vil ikke afvise at fortsætte initiativet - selvom samfundet snart lukker op igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce