Annonce
Ugeavisen Vejle

Danmarks Indsamling: Virksomheder sender ryttere ud på tur

Cykelløbet Danmarks Stafetten kører fra Vejle til Skanderborg 5. februar. Årstiden gør sikkert turen barsk. Men sne er der vel efterhånden ingen, der tror på. Arkivfoto: GripGrab/Martin Paldan
Annonce

Vejle: I forbindelse med det store indsamlingsshow Danmarks Indsamling bliver det cyklet en "oplevelsestur", som kommer forbi Vejle.

Det er Flügger Danmarks Stafetten, der i 2021 bliver gennemført for tredje gang.

Lokale virksomheder har mulighed for at tilmelde sig. Prisen er +50.000 kroner for tre deltagere, som får mulighed for at cykle syv etaper med start i Roskilde 31. januar.

Turen slutter i Viborg, men inden - på sjette etape - kører rytterne fra Vejle til Skanderborg.

- Vi kommer gennem nogen af de skønneste egne i Danmark, hvor vi primært cykler på grus og skovveje, lyder det fra arrangørerne.

Hver etape vil have en varighed på tre-fire timer, bortset fra første etape fra Roskilde til Nyborg - med afslutning i Korsør, cirka 170 kilometer med en masse højdemeter.

Man kan selv vælge om man kører én etape eller flere. Der er kun plads til 30 deltagere per etape, og pladserne sælges efter først til mølle-princippet. Kontakt erhverv@danmarksindsamling.dk

Om Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå nogle af FNs verdensmål.

Danmarks Indsamling 2021 skaber håb for coronakrisens børn, for selvom konsekvenserne af pandemien er fatale for alle verdens mest udsatte, er de mindste ofte de største ofre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce