Annonce
Ugeavisen Vejle

Dansequilibrium tager igen dansetrin: Dansere op til 18 år må igen gå til dans

Elever op til 18 år må igen gå til dans hos Dansequilibrium i Vejle. 35 hold måtte onsdag tage de første trin. Foto: Morten Bruun Jespersen
Danseinstituttet på Horsensvej er mere end klar, når de fra i dag onsdag igen må tage imod dansere op til 18 år. Corona-restriktionerne vil blive overholdt og lokalerne er blevet sprittet af, lyder meldingen.

Vejle: I dag, onsdag, er der igen en lyd af dansetrin og glade stemmerne hos Dansequilibrium på Horsensvej. Regeringens genoplukningsplan betyder nemlig, at danseinstituttets medlemmer op til 18 år igen må gå til dans.

- Vi har været lukket ned i ti måneder. Det har været hårdt for os, fordi vi ingen penge har tjent. Men jeg tror, det har være hårdere for vores medlemmer - og især for deres forældre, siger Morten Bruun Jespersen, ejer af Dansequilibrium.

35 hold

Der tages dansetrin af 35 hold og inden for alle stilarter,  og ifølge Morten Bruun Jespersen vil alle coronarestriktioner blive overholdt.

- Vi har jo haft god tid. Lokalerne er blevet sprittet af, så vi er mere end klar til igen at kunne modtage vores medlemmer, siger Morten Bruun Jespersen.

Han tilføjer, at der i de seneste mange måneder kun er blevet undervist 21 dage i det fri og i et par måneder online.

- Alle er enige om, at det ikke er det samme at blive undervist online, siger Morten Bruun Jespersen, der tilføjer, at det udover dansetrin i ligeså høj grad handler om det sociale samvær hos Dansequilibrium.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Skyttehuset får livvagt

Annonce