Annonce
Ugeavisen Vejle

Dansk Kabel TV holdt juleshow

Julenissen Anette Johnsen er her flankeret af Jasper Dudek, administrerende direktør i Dansk Kabel TV, og Dan Hansen, formanden for Natteravnene i Fredericia. Natteravnene modtog en donation på 30.000 kroner. Foto: Torben Holst

Showet bød på julehygge, og en julegave på 30.000 kroner til Natteravnene.

Annonce

Brejning: Dansk Kabel TV havde i lørdags inviteret områdets antenneforeninger til sit årlige juleshow, og i år fandt det sted i Kellers Park Golf Club, hvor godt 300 voksne og børn var mødt frem for at få en hyggelig eftermiddag.

Der blev serveret gløgg og æbleskiver, pølser og sodavand, og selv julemanden havde taget sig tid til at deltage for at danse om træet med børnene, som naturligvis også fik en slikpose.

Eftermiddagen bød på både julemand og masser af hygge. Foto: Torben Holst
Annonce

Juledonation

I samme ombæring benyttede Dansk Kabel TV dagens begivenhed til at give 30.000 kroner til Natteravnene.

- Vi har som altid spurgt vores medarbejdere om, hvem der skulle have donationen. I år faldt valget på Natteravnene, fortæller administrerende direktør i Dansk Kabel TV, Jasper Dudek.

Dan Hansen, formand for Natteravnene i Fredericia, takkede på Natteravnenes vegne for pengene og benyttede samtidig lejligheden til at fortælle om Natteravnenes store, frivillige arbejde, der er med til at skabe tryghed for både forældre og især de unge mennesker i nattelivet. Det er alle Natteravne på landsplan, der får gavn af pengene. Lørdagens juleshow i Brejning er ikke det eneste, Dansk Kabel TV holder.

- Vi kommer gerne rundt i hele landet med vores juleshow; det gjorde vi også i år, fortæller Jasper Dudek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bager med på madspilds-app

Annonce