Annonce
Ugeavisen Vejle

De modtog donationerne: Loge uddelte 29.000 kroner og 34 stabelstole

Frank Rundstrøm, der også er en af brødrene i Logen Camelot, ses her foran Logen på Nørremarken. Arkivfioto: Flemming Larsen
100-året for stiftelsen af Den Danske Druideorden i Danmark blev også markeret i Vejle, hvor fire modtagere blev beriget.

Vejle: Der var smil og latter, da 100-året for stiftelsen af Den Danske Druideorden i Danmark også  blev markeret hos logens afdeling i Vejle.

Logens brødre uddelte her fire donationer.

Logens brødre har tidligere doneret penge til blandt andet Kræftens Bekæmpelse, og i forbindelse med Hendes Majestæt Dronning Margrethes 80-års fødselsdag uddelte logen blomsterbuketter til et antal plejecentre i Vejle-området.

Annonce

1 Solgaven

Det er nu op til jer, sagde logens Ædel Ærk, bror Erik Cohn-Jakobsen, ved overrækkelsen af donationen. Jonna og Hans Iver takkede for donationen. Privatfoto

Solgaven i Vejle er et bo- og aktivitetscenter for blinde og svagsynede mennesker, der har behov for hjælp i det daglige. De 54 lejligheder, som Solgaven råder over, er alle specielt indrettede til de synshandicappede beboere.

De fleste af Solgavens beboere og dagsgæster er ældre senblinde, men der er også en gruppe lidt yngre blandt brugerne.

Det er Logen Camelots håb, at donationen på 10.000 kroner  kan anvendes til at højne livskvaliteten en tand yderligere for vores blinde og svagtseende medmennesker.

Det kunne eksempelvis ske gennem tilskud til de frivilliges arbejde, eller gennem Solgavens Venner, der er en forening af pårørende, tidligere ansatte og andre, der ønsker af hjælpe.

2 Mødrehjælpen

Logen Camelots Ædel Ærk, bror Erik Cohn-Jakobsen, sagde ved overrækkelsen af de 10.000 kroner til Else og Marianne fra Mødrehjælpen, at det giver brødrene i Logen Camelot stor glæde at kunne støtte denne humanitære forening. Privatfoto

Mødrehjælpens lokalafdeling i Vejle har til formål at hjælpe børnefamilier og gravide i sårbare situationer i Vejle Kommune. De tilbyder blandt andet babystartpakker, gavekort til nybagte mødre og hjælper og arrangerer aktiviteter, som eksempelvis afholdelse af børnefødselsdage, ture og arrangementer for børnefamilier og gravide, der har bruge for hjælp i hverdagen.

Logen Camelots Ædel Ærk, bror Erik Cohn-Jakobsen, sagde ved overrækkelsen af de 10.000 kroner til Else og Marianne fra Mødrehjælpen, at det giver brødrene i Logen Camelot stor glæde at kunne støtte denne humanitære forening, hvor donationen kan forhåbentlig bidrage til, at Mødrehjælpen lokalt har mulighed for at hjælpe endnu flere mennesker, der står i situationer, hvor de har behov for hjælp.

Else og Marianne  fra Mødrehjælpen takkede for donationen.

3 Natteravnene

På billedet ses repræsentanterne fra Natteravnene i Vejle, Uffe Andreassen, Kim Jørgensen og Pia Denise Hansen, samt logebror Hermut Otto. Privatfoto

Donationen til Natteravnene i Vejle har været lang tid undervejs, idet Logen Camelot før Covid-19 ønskede at donere penge til det gode formål.

I dag kunne det heldigvis lade sig gøre, fortalte logens Under Ærk, bror Hermut Otto, der kort beskrev forløbet, takkede for mange gode samtaler og udtrykte stor glæde ved, at donationen på 9.000 kroner nu endelig kunne overrækkes til Natteravnene.

Logens Under Ærk beskrev Natteravnens formål, koncept og de fem gyldne regler, og takkede dem ved overrækkelsen af donationen for deres gode arbejde med at passe på vores unge mennesker i nattelivet.

Pia Denise Hansen fra Natteravnene i Vejle takkede også for den gode kontakt i perioden, og overrakte en smuk buket blomster til logebror Hermut Otto.

4 Vejle Marineforening

På billedet ses logebror Erik Cohn-Jakobsen, der overrakte donationen, samt repræsentanterne fra Vejle Marineforening, John Lund Nielsen og Bjørn Hyldgaard Pedersen. Privatfoto

Logen Camelot havde et antal stabelstole i overskud, og da vi fandt ud af, at Vejle Marineforening havde et ønske om at renovere deres marinestue, hvor de manglede 34 stole, var det naturligt at donere logens overskud til foreningen.

Vejle Marineforening har til formål, at fastholde og styrke nationens interesse for Søværnet og søfarten, samt at vedligeholde forbindelsen og kammeratskabsfølelsen mellem personer, der har aftjent deres værnepligt i Marinen. Vejle Marineforening er en demokratisk, royalistisk, upolitisk forsvars-positiv forening, der hylder mangfoldigheden, såvel i samfundet som i foreningen, hvor der er rum og plads til alle.

Logens Ædel Ærk, bror Erik Cohn-Jakobsen, sluttede med at takke repræsentanterne fra Vejle Marineforening for med deres deltagelse at være medvirkende til at sætte kulør på fejringen af jubilæerne.

Bjørn Hyldgaard Pedersen fra Vejle Marineforening takkede for donationen og overrakte logens Ædel Ærk en cap fra Vejle Marineforening.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Biltest: DS 3 E-Tense er en luksuriøs bybil

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Vil du bo i Vejles midtby? Grønt lys for boligprojekt med 120 lejligheder - gult lys for et mindre byggeri

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Sådan har ingen vist pandemien før: Billeder med masser af dramatik

Ugeavisen Vejle

Her er finalefeltet til Årets Bil: Se hvilke syv biler, der kvalificerede sig

Ugeavisen Vejle

Byrådet sagde ja til at bygge kommunens længste dige: Stor regning sendes videre til sommerhusejerne

Ugeavisen Vejle

Ingen adgang for mænd: Singlekvinder vil spise brunch sammen i ny klub, og det vil de tale om

Ugeavisen Vejle

Har du nerver af stål: Så besøg Dystopias spøgelseshus i kælderen på Det Gamle Rådhus

Ugeavisen Vejle

Midtjyde fandt kærligheden i Vejle: Chris åbner skrædderi i Vestergade

Ugeavisen Vejle

14-årige Freja var ramt af kræft i nyren:  - I år holder hun lysets tale og skal få vejlenserne til lommerne

Ugeavisen Vejle

Kom til halloween i Metodistkirken

Ugeavisen Vejle

Uuuuhyggelige nattevandringer for alle på fredag

Ugeavisen Vejle

Stiller din nabo eller kollega op? Se de 103 kandidater, du kan sætte kryds ved 16. november

Ugeavisen Vejle

Da Gulddreng blev til Malte blev han ramt af en hammer: Men tre steder fandt han roen til at finde tilbage til sig selv

Egtved Posten

Har du årets store juletræ: Så højt skal det være, og Vejle er gået på jagt

Ugeavisen Vejle

Mens vi venter på den nye tyske kansler

Ugeavisen Vejle

Min ven er sin kæreste utro: Han er til helt unge piger

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: I middelalderen lå der en borg på denne plads

Ugeavisen Vejle

Eleverne fra Campus Vejle har styr på "trick n' treat": - Vi har et unikt samarbejde med byens butikker

VEJLE

Se billederne: Show, sjov og sammenhold - cheerleaderne i Vejle har en fest og vil gerne dele den med publikum

Ugeavisen Vejle

Skal dyste om en af branchens mest eftertragtede priser: Topkokke skal nyfortolke kartoflen i konkurrence i Vejle

Ugeavisen Vejle

Det må jeg bare erkende: Jeg er til modeller med kvindelige former

Ugeavisen Vejle

Kan blive tvunget til at droppe Black Friday: Se hvilken speciel branche, der bare er vildt ramt

Ugeavisen Vejle

De fik hver 10.000 kroner: Lions Vejle Munkebjerg uddelte kontanter til to modtagere, og pengene kommer mennesker med særlige behov til gode

Annonce