Annonce
Ugeavisen Vejle

De passer katten i dit hjem

Karina Krogh Nielsen er uddannet landmand med mange års kendskab til dyr. Privatfoto
Kittycare, der sørger for pasning af katte i eget hjem, mens ejerne er på ferie, tilbydes nu i Vejle og omegn.
Annonce

Vejle: Den landsdækkende virksomhed Kittycare, der tilbyder pasning af katte i eget hjem, fungerer nu også i Vejle. Dermed slipper man for at sende sin kat ud af huset, hvis man skal på et længere ferieophold.

Folk fra Kittycare kommer simpelthen hjem til katten for at fodre den.

- Ifølge Kittycares erfaring og studie af katte er de meget territoriale og kan derfor blive frustreret og stressede over at komme hjemmefra, mens ejerne er på ferie. Derfor synes vi, at katten har bedst af at være i eget hjem, lyder det fra virksomheden i en pressemeddelelse.

Trine Bendixen har altid været en stor dyreven. Privatfoto
Annonce

Trine og Karina

I Vejle og omegn er det Trine Bendixen og Karina Krogh Nielsen, der passer folks katte. Sidstnævnte er uddannet landmand med mange års kendskab til dyr.

- Der var altid katte på gården, og jeg har selv avlet Norske Skovkatte og British Shorthair. Jeg kan også lide at passe hunde, kaniner, marsvin og akvarie/terrarie. Der er også mulighed for at få passet gårdens dyr, lyder det fra Karina Krogh Nielsen, der netop er begyndt på en uddannelse til fysiologisk hunde/katte massør.

Trine Bendixen har altid været en stor dyreven.

- Siden barndommen har jeg haft katte i mit liv, og jeg har taget mange til mig, som jeg har mødt på min vej. Ofte passer jeg mine venners dyr, og både min datter og jeg nyder det helt vildt, fortæller hun.

Udover fodring tilbyder Kittycare også at lege, aktivere og nusse katten, så den får den opmærksomhed, den har brug for.

- Vi tilbyder et gratis introduktions- og instruktionsmøde til ejerne, for at de kan føle sig trygge ved den kattepasser, der skal passe kattene. Til mødet stiller vi en masse spørgsmål, for at være sikre på, at vi får de rigtige informationer i forhold til pasningen. Vi får talt alle opgaverne og kattens personlighed/behov igennem, skriver Kittycare i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce