Annonce
Ugeavisen Vejle

Deltag og støt Knæk Cancer: Foredrag om at leve med en kræftsygdom

Alexander Wisler, Brand Manager hos My Garage, t.h., lægger hus til Mads Hansen og Lena Boels foredrag Karriere, Kemo & Kampgejst. Overskuddet går ubeskåret til Knæk Cancer. Foto: Flemming Larsen
Lena Boel og Mads Hansen har begge været gennem et kræftbehandlingsforløb. Det fortæller de om hos My Garage, og overskuddet går ubeskåret til Knæk Cancer.
Annonce

Vejle: Lena Boel og Mads Hansen er levende bevis på, at man godt kan leve videre efter at have været gennem et kræftbehandlingsforløb. Begge var på toppen af deres karriere, og begge mærkede på egen krop, hvor svært det var for både medarbejdere, ledere og kollegaer omkring dem at forholde sig til deres diagnose.

Det fortæller de om med foredraget "Karriere, Kemo & Kampgejst". Det sker hos My Garage, og finder sted i "Knæk Cancer"-ugen, nemlig onsdag 21. oktober klokken 17.30 til klokken 19.30.

- Vi ønsker med foredraget at klæde virksomhedsledere og kolleger på til at håndtere den berøringsangst, der ofte følger med, når en medarbejder rammes af cancer eller anden kritisk sygdom, fortæller Lena Boel.

Mads Hansen slår på, at omgivelserne også kan være familier, venner og omgangskreds.

- Vi holder i alt tre foredrag i løbet af Knæk Cancer-ugen, og et af dem er som nævnt hos My Garage, siger han.

Annonce

Respekt og humor

Foredraget italesætter den berøringsangst mange oplever, når en kollega kæmper sit livs kamp.

Det alvorlige emne behandles med dyb respekt og ydmyghed, men samtidig anvendes humoren også til at åbne op for den svære dialog. Der gives ligeledes gode råd og vejledning til at håndtere den svære situation, lyder det fra arrangørerne.

Annonce

En god sag

Alexander Wisler, Brand Manager hos My Garage, var ikke i tvivl om, at han gerne ville lægge hus til, da han fik henvendelsen.

- Jeg er glad at få muligheden for at støtte op omkring et så meningsfuldt arrangement og med så godt et formål.

- Cancer er en sygdom, som mange desværre har tæt inde på livet – men det kan være svært at vide, hvordan man som pårørende eller kollega forholder sig, ikke mindst på jobbet eller i andre professionelle relationer. Derfor er dette arrangement relevant, da det klæder både ledere og kollegaer bedre på til at håndtere de meget svære, menneskelige situationer, siger Alexander Wisler.

I forbindelse med foredraget er konditori La Nouvelle vært med sødt til kaffen i pausen.

Alt overskud går ubeskåret til Knæk Cancer, og pengene vil bleve overrakt til TV2s Knæk Cancer Live Show.

Billetten til foredraget kan købes på: https://kkkampgejst.nemtilmeld.dk/7/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce