Annonce
Ugeavisen Vejle

Den lækkersultne siger Yummy, Yummy: Nyt pizzeria i Sønderbrogade

Indehaveren af Yummy Pizza, Hedayat Zamani, t.v., glæder sig til at flytte til Vejle. I første omgang passes det nye pizzeria af et familiemedlem. Foto: Flemming Larsen
Yummy Pizza serverer alt fra pizzaer over nachos kylling, rejecocktail, gyros af oksemørbrad til burgere og pommes frites.

Vejle: Kartofler i brune papirsposer er blevet udskiftet med håndskårne pommes frites. I Sønderbrogade 44, hvor man i en automat i muren tidligere kunne trække friske kartofler, er der nemlig åbnet et pizzeria. Automaten med nyopgravede kartofler er for længst væk.

Og ifølge ejeren af pizzeriaet, Hedayat Zamani, er det ikke bare den lækkersultne af håndskårne pommes frites, der fremover vil sige Yummy, Yummy til Vejles nyeste spisested.

Yummy Pizza har nemlig et omfattende menukort: Fra godt 20 forskellige pizzaer over nachos kylling, rejecocktail, gyros af oksemørbrad til burgere og pommes frites.

Annonce

Et bredt publikum

- Vi har et omfattende menukort, fordi vi gerne vil henvende os til et så bredt publikum som muligt - både den lækkersultne og børnefamilien, der ønsker at kunne stille nogle lækre retter på aftensbordet, siger Hedayat Zamani.

Sammen med venner og familie har han brugt den seneste corona-nedlukning til at modernisere de lejede lokaler, hvor Golden Chick House tidligere boede.

Annonce

Splinternyt spisested

- Vi har haft alt rykket ud. Vi har fået helt nyt køkken, og spisestedet med plads til få gæster er blevet frisket op med en gang maling, nyt gulv og ny belysning.

- Det har været en større omgang, end jeg havde regnet med. Men det har været anstrengelserne værd, det skal være hyggeligt at komme komme hos mig, siger Hedayat Zamani.

Lokalerne som rummer Yummy Pizza er blevet frisket op. Foto: Flemming Larsen

I første omgang vil kunderne blive bespist af et familiemedlem til Hedayat Zamani, der lige nu bor i København, hvor han de seneste par år har haft sin egen restaurant.

- Planen er, at jeg flytter til Vejle. Og så vil jeg også selv stå bag disken, siger Hedayat Zamani.

Yummy Pizza, der har lavet en udbringningsaftale med Wolt, Hungru og Just Eat, holder åbent fra klokken 16 til klokken 22 alle ugens dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce