Det er ikke kun smagen: Pølsesnakke forstummer aldrig
Selv om pølsen bliver serveret med følelse og med lidt af det gule og lidt af det røde, ristede løg og brød, kommer vi også i pølsevognen, der har eksisteret i 100 år, for det sociale samvær.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfmedier.dk
Annonce
Så er der serveret. To ristede i baconsvøb med brød, ristede løg og lidt af det gule og lidt af det røde, koster efter de første 100 år 45 kroner. Det er pølsemand Seyed Omari, der serverer den, og ved pølsevognen på Ved Anlæget får man et smil med. Foto: Flemming Larsen
Pølsevognen på Ved Anlægget er nummer et for kæresteparret Lucas Mammon og Majken Raaballe, nemlig når de er lidt lækkersultne. Foto: Flemming Larsen
Siden barndommen er Emil Bidstrup gået til pølsevogn. Det var faren, der tog ham med første gang, hvor der blev serveret en kradser. Siden blev det også til en pølse med en Cocio til. Foto: Flemming Larsen