Annonce
Ugeavisen Vejle

Det vidste du ikke om H.C. Andersen

Lars Bom i forestilling om H.C. Andersen. Foto: Rolando Diaz
Lars Bom har bearbejdet H.C. Andersens egne ord til en monologforestilling. Ud over ordene er der musik til 15 sange.
Annonce

Vejle: Mandag 7. oktober klokken 19.30 kan man i Vejle Musikteater se forestillingen "Kærlig hilsen H.C. Andersen". Det er en rørende forestilling om kunst, identitet og længsel.

Det er historien om H.C. Andersen, som den ikke er blevet fortalt før. I "Kærlig hilsen H.C. Andersen" lader man den berømte forfatter fortælle sin egen historie på en helt særlig måde. Alle ord i forestillingen er hans egne - fra digte, breve, dagbøger, romaner, optegnelsesbøger og eventyr. Det er en fortælling, hvor H.C. Andersen selv går bag masken og bag om den myte, han var så optaget af at bygge op. Hvor han fortæller sin historie, som han så den, ufiltreret og hudløst ærligt.

Lars Bom har bearbejdet teksterne i Kærlig hilsen H.C. Andersen til en monologforestilling, og 15 sange med sjældne og ukendte digte af H.C. Andersen udgør den musikalske kerne og er komponeret af de medvirkende.

Lars Bom spiller rollen som H.C. Andersen og bliver suppleret på scenen af Nicholas Kingo på keyboard og harmonika, Eva Malling på kontrabas og Benita Haastrup på trommer.

Kærlig Hilsen H.C. Andersen er støttet af Koda Musikdramatik og er optaget i Turnenetværket. Forestillingen varer cirka to timer inklusiv en pause.

/exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bager med på madspilds-app

Annonce