Annonce
Ugeavisen Vejle

Direktør fylder 50 år

Bjarke Poulsen, direktør i Sagro, fylder 50 år 24. januar. PR-foto: Sagro
Annonce

Bredsten: Direktør i Sagro Bjarke Poulsen, Bredsten, fylder 50 år, 24. januar.

Bjarke Poulsen er sønderjyde og opvokset i Skærbæk ved Vadehavet. Begge forældre var lærere, men bedsteforældrene drev landbrug, og den unge Bjarke arbejdede som skoledreng på nabogårdene.

Allerede her fik han tidligt interesse for forretning og landbrug, og han forsynede dagligt det lokale lærerværelse med æg fra de 30 høns, han foruden gæs og ænder havde på sin arbejdsplads.

Han tog en matematisk studentereksamen i Ribe og kom efter aftjent værnepligt på Landbohøjskolen i 1990 og blev uddannet cand.oecon.agro. Undervejs i studiet gik turen forbi Dansk Landbrugs Realkredit, hvor han sammen med andre studerende arbejdede med lave høsttabslån efter tørken i 1992. Han afsluttede uddannelsen i 1996 med et speciale ved Statens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomiske Institut. Her blev han efterfølgende også fastansat.

I april 2000 kom han til Landbogården i Brørup, som siden gennem en række fusioner er blevet til Sagro. Siden 2003 har han været leder i økonomiafdelingen og har siden fået titel af udviklingsdirektør og siden vicedirektør med ansvar for cirka 50 medarbejdere.

I dag sidder han desuden i bestyrelsen i Sagros datterselskaber Svinerådgivningen og Byggeri & Teknik. Han sidder også i sektorbestyrelsen for Økonomi- og Virksomhedsledelse i Seges, ligesom han her sidder i en digitaliserings-styregruppe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce